Eskişehir'in 100 yıllık gururu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in 100 yıllık gururu!
A
a

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 21 Haziran 1920’de Eskişehir’e gelişinin 100. yılını bugün gururla kutluyoruz...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Atatürk’ün Eskişehir’e ilk ziyaretinin 100’üncü yılı olması sebebiyle kamu kurumları kamu ve özel kuruluşlara ait binalar, konutlar, işyerleri, caddeler, meydanlar bayraklar ve Atatürk fotoğraflarıyla donatıldı. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu yıl kutlamalarda kısıtlamalar yaşandı.
 

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda tören düzenlendi

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Eskişehir'e gelişinin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi. Tören öncesinde kamu ve özel kuruluşlara ait binalara, iş yerlerine, caddelere ve sokaklara, Türk bayrağı ve Atatürk posterleri asıldı. Vilayet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunulan törende, İstiklal Marşı okundu. Törene, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nuray Akçasoy, Garnizon Komutanı Orgeneral Atilla Gülan, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen ile diğer ilgililer katıldı.



 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi