Anasayfa »Galeri » Yaşam »

Eskişehir’in “ÇARPA”sında virüsten korkan yok!

Eskişehir’de her hafta çarşamba günü kurulan meşhur sosyete pazarında bazı vatandaşların ve pazar esnafının tedbirlere uyduğu, çoğunun ise uymadığı gözlemlendi.

Eskişehir’de her hafta çarşamba günü kurulan, ‘çarpa’ ya da ‘sosyete pazarı’ olarak da bilinen sokak pazarında, sosyal mesafe ve tedbirler hiçe sayıldı. Bazı vatandaşların ve pazar esnafının önlemlere dikkat ettiği gözlemlenirken, birçok esnaf ve vatandaş ise kurallara uymadı. Çok sayıda pazar esnafının maskelerini çenelerine indirdiği ve müşterilerin ürünleri seçmesine izin verdiği anlar görüntülendi. Pazarda alışverişe çıkan bazı vatandaşlar da sosyal mesafeye uymadığı ve maskelerini doğru takmadığı gözlemlendi. Eskişehir’in meşhur sosyete pazarındaki kalabalık görüntüler ise pes dedirtti.

Yaşam
30 Eylül 2020
1 / 4
benzer
yorumlar
1000
icon
bilek26 30 Eylül 2020 21:01

KAARDEŞİM SİZ NASIL HABER YAPIYORSUNUZ ANLAMIYORUM PAZAR KURULMASI SERBEST KURULMUŞ İNSANLAR MASKE TAKIP PAZARA GELMİŞLER ŞİMDİ İNSANLARI NİYE SUÇLUYORSUNUZ YAHU UYGUN DEĞİLSE PAZAR YASAKLANSIN DİYE HABER YAP NE DEMEĞE ÇALIŞIYORSUNUZ VATANDAŞI SUÇLAMAK MI AMACINIZ KİM PAZARA İZİN VERİYORSA ONU SUÇLA YANİ SUÇLAYACAKSANIZ NE YANİ PAZAR KURULMUŞ AMA İNSANLAR GİTMERSİN GİDERLERSE BENDE ONLARI HOR GÖRÜRÜM SUÇLARIM MI DİYORSUNUZ NE DİYORSUNUZ SİZ YAHU.

0 0 Cevap Yaz