Eskişehir için uyarı üstüne uyarı: Bugünden itibaren…

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir için uyarı üstüne uyarı: Bugünden itibaren…
A
a

Eskişehir Valiliği bölge genelinde Pazar gününden itibaren 6 gün boyunca zirai don beklendiğini duyurdu. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de hafta sonu ve gelecek hafta kar yağışının Eskişehir’de etkili olacağı konusunda vatandaşları uyardı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi:
Eskişehir Valiliği, Meteoroloji Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden alınan bilgilere göre 14.02.2021 Pazar gününden itibaren, Bölge Müdürlüğümüz sorumluluk sahasında bulunan Eskişehir, Bursa, Kütahya, Bilecik illerimizde orta kuvvette ve kuvvetli zirai don olayı beklendiğini duyurdu. 20.02.2021 tarihine kadar devam edeceği beklenen zirai don hadisesi konusunda Valilik Eskişehir’de yaşayan vatandaşları uyardı.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ise yaptığı uyarıda “Meteorolojiden aldığımız bilgiye göre bugün itibariyle hava sıcaklıkları hissedilir derece düşecek olup, hafta sonu ve gelecek hafta şehrimizde kar yağışının etkili olması beklenmektedir. Ekiplerimiz kent merkezi ve kırsalda 7/24 karla mücadele çalışmalarını sürdürmek için teyakkuz halinde olacaktır. Yaşanabilecek buzlanma ve don olayına karşı hemşehrilerimizin dikkatli, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmalarını önemle rica ederiz.” İfadelerine yer verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi