Eskişehir için önemli duyuru! Geçici süreyle...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir için önemli duyuru! Geçici süreyle...
A
a

Eskişehir Büyük Şehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre, Otogar önünde gerçekleştirilecek tramvay hattı bağlantı çalışmaları nedeniyle 13 Haziran 2020 Cumartesi itibariyle tramvay işletim sisteminde geçici süreyle değişiklikler olacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir haberleri

Eskişehir Büyük Şehir Belediyesi kent içi ulaşım ile ilgili önemli bir duyuru yayımladı. Buna göre, Otogar önünde gerçekleştirilecek tramvay hattı bağlantı çalışmaları nedeniyle 13 Haziran 2020 Cumartesi itibariyle tramvay işletim sisteminde geçici süreyle değişiklikler olacak. Bu kapsamda Otogar-SSK ve Otogar-Osmangazi Üniversitesi hatlarında seferler durdurulacak olup, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için çalışmalar tamamlanıncaya kadar Şehir Hastanesi-SSK ve Şehir Hastanesi-Osmangazi Üniversitesi hatları işletime devam edecek. Çalışmaların devam ettiği sürede yalnızca Otogar-Borsa ve Yunuskent durakları kullanılmayacak.

Yolcu taşımacılığı yapılan tüm hatlarda aynı tarih itibariyle seferler pandemi süreci öncesinde olduğu gibi gece saatlerine uzatıldı.

Otogara ulaşmak isteyen vatandaşlar Odunpazarı duraklarından başta Siyah 14 ve Siyah 9 olmak üzere Siyah 18, Siyah 29, Siyah 48 ve Siyah 63 numaralı otobüslerimizi kullanabiecekler.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Emre 12 Haziran 2020 11:54

3 aylık boşluğu kullanmadılar şimdi millete eziyet olsun diye iş yapıyorlar. yolcunun az olduğu günlerde yapılsaydı daha iyi olmazmıydı

4 7 Cevap Yaz
Bekir Y. 12 Haziran 2020 11:53

otogar / ssk çalışmayacak yerine şehirhastanesi / ssk çalışacak. şehirhastanesi/ogü aynen devam edecek . otogar/ogü çalışmayacak yerine sefer konulmayacak. ve seferler hala 16 dk . belediye ile şehirhastanesi arasında resmen zulüm yapılacak.

2 5 Cevap Yaz
Nurullah 12 Haziran 2020 11:10

peki sefer sıklığı ne oldu ? yine 16 dk ve üstelik belediye yunuskent arasında seferler azaldı.

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi