Eskişehir için kritik uyarı: Etkisi giderek artacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir için kritik uyarı: Etkisi giderek artacak!
A
a

Eskişehir için Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı tahminlere göre, yağışlar önümüzdeki hafta ortasına kadar etkisini artırarak devam edecek.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de son birkaç gündür devam eden yağmur ve kar yağışları Eskişehir’i bir süre daha terk etmeyecek. Bugün ve yarın yağmur beklenen kentimize, önümüzdeki haftadan itibaren kar yağışı geri dönecek. 22 Mart Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması öngörülürken 23 Mart Salı ve 24 Mart Çarşamba günleri Eskişehir’de kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklıkları ise 21 Mart Pazar ve 22 Mart Pazartesi günleri yükselirken, 23 Mart Salı gününden itibaren etkisini hissettirecek derecede düşecek. Eskişehir’deki soğuk hava ve yağışlarının önümüzdeki hafta ortasına kadar süreceği tahmin ediliyor.

Eskişehir 5 günlük hava durumu tahmini

  • 20 Mart Cumartesi: Kuvvetli yağmurlu, en düşük 1, en yüksek 5 derece.
  • 21 Mart Pazar: Sağanak yağışlı, en düşük 5, en yüksek 14 derece.
  • 22 Mart Pazartesi: Gök gürültülü sağanak yağışlı, en düşük 5, en yüksek 19 derece.
  • 23 Mart Salı: Karla karışık yağmurlu, en düşük 3, en yüksek 7 derece.
  • 24 Mart Çarşamba: Kar yağışlı, en düşük -1, en yüksek 3 derece.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Birisi 20 Mart 2021 13:17

Kazım Kurt beye diyurmanız dileğimle sayın başkanım Göztepe mh badem özü sok No:14 ikametgâh etmekteyim.Apartmanın cevreliyen duvarına birbire bir bitişik metruh bir kömürlük bu gün ayın 19 itibariyle 4 tane çocuğun içeride ateş yakması itibariyle yangın çıkıyordu.bu matruh kömürlüge bitişik iki apartman zamanında itfaiyenin müdahalesi ile kurtarırdı.Durum mahle muhtarı ahmet beyede bildirdi.Sizden ricam bu konuda gerekeni yapmanız konusunda gerekli özeni gösterip konuya büyük titizlik ilgilenmeniz.Yoksa: ilgelenilmiyen yada sahipsiz bu metruh binalar büyük tehlike taşıyor. Saygı ve hürmetlerimle. eposta adresim yok çocuğun mail adresini attım veriyorum

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi