Eskişehir için dolu uyarısı geldi! Hava durumu nasıl olacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir için dolu uyarısı geldi! Hava durumu nasıl olacak?
A
a

Eskişehir için Meteoroloji'den son dakika haberi olarak dolu ve sağanak yağış uyarısı geldi. Hafta sonu Eskişehir hava durumu nasıl olacak?

Sütiş Eskişehir
Eskişehir hava durumu uyarısı
Eskişehir son dakika haberine göre, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Marmara'nın doğusu ile Kütahya ve Eskişehir çevrelerinde öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel kuvvetli, gök gürültülü sağanakla dolu bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, öğle saatlerinden sonra Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri (Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, Çorum, Amasya, Tokat, Zonguldak, Bartın, Sinop, Ordu ve Samsun illerinin iç kesimleri), Marmara'nın doğusu (Bilecik, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Balıkesir'in güney ve doğusu) ile Kütahya ve Eskişehir çevrelerinde kısa süreli ve yerel kuvvetli, gök gürültülü sağanakla birlikte dolu görüleceği tahmin ediliyor.

Yetkililerin ve vatandaşların, sağanak ve dolu nedeniyle meydana gelebilecek kuvvetli rüzgar, su baskını, yıldırım, çatı uçması, ani sel ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Eskişehir hava durumu

Eskişehir'de bugün kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Gündüz başlayan yağış, gece saatlerinde gökgürültülü sağanağa dönüşecek, sıcaklıklar 20 dereceye kadar gerilecek.
18 Mayıs 2019 Cumartesi ve 19 Mayıs 2019 Pazar günü Eskişehir hava durumunda bir değişiklik olmayacak, yağış sürecek, sıcaklık en yüksek 23 derece.
Hafta başında ise hava açacak, 20 Mayıs 2019 Pazartesi günü Eskişehir'de hava sıcaklığı 29 dereceye kadar çıkacak.
 

Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi