Eskişehir için büyük tehdit haline geldi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir için büyük tehdit haline geldi!
A
a

Vaka sayılarının artmasına dikkat çeken Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EESOB) Başkanı Ekrem Birsen, “Esnaf ve sanatkarlarımızın tekrar yaşanabilecek bir kapanmayı kaldırabilecek gücü kalmadı” dedi.

Sütiş Eskişehir
Sağlık Bakanlığının her hafta düzenli olarak yayınladığı koronavirüs vaka sayılarında Eskişehir’in üst sıralarda yer aldığını hatırlatan EESOB Başkanı Birsen, “Hiç de iç açıcı olmayan bu görüntü medeniyetlerin merkezi ve kültür başkenti olan şehrimize yakışmayan bir durumdur. Eğitim seviyemizle, üniversitelerimizle, sanayimizle övündüğümüz Eskişehir’in vaka görülme oranındaki yükseklik, halkımızın önemli bir kısmının salgına gerekli önemi vermediklerini göstermektedir” diye konuştu.

TEKRAR KAPANMAYIZ
Vaka sayılarındaki arışın kentimiz için önemli bir tehdit haline geldiğini söyleyen Birsen, “Bu kesinlikle dikkate alınması gereken bir konu olup artan vaka sayıları şehrimizde kısıtlamaların arttırılması yönünde olabilecek uygulamalara zemin hazırlamaktadır. Allah göstermesin, esnaf ve sanatkarlarımızın tekrar yaşanabilecek bir kapanmayı kaldırabilecek gücü kalmamıştır. Eskişehir üç üniversitesiyle bir eğitim kenti olup, ekonomisinin ciddi bir kısmı bu sektöre dayanmaktadır. Eskişehir halkı olarak hep birlikte el ele verip, vaka sayılarını düşürerek 13 Eylül tarihinde üniversitelerimizin ve ilk orta dereceli okullarımızın yüz yüze eğitime başlamasını sağlamak zorundayız” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es esli 11 Haziran 2021 15:00

Ekrem birsen esnaf için çalış yok siyaset yapacaksan git AKP ye katil

1 0 Cevap Yaz
esesli 11 Haziran 2021 08:43

başta esnaf kendi dikkat etsin yüzde 90 nında ne maske ne mesafe hiç tedbir yok ellerinde bardak çay sigara hahaha hihihi valla çoğu memnun hayatından

2 3 Cevap Yaz
Çiftelerli 10 Haziran 2021 17:25

Eses i yediniz boş yapma

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi