Eskişehir'i yasa boğan kaza... Bunları söylediler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'i yasa boğan kaza... Bunları söylediler
A
a

Eskişehir’de bu sabah işçileri 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 12 kişinin yaralandığı kazanın ardından Eskişehir yasa boğuldu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir haberleri

Eskişehir’de bu sabah işçileri 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 12 kişinin yaralandığı kazanın ardından geçmiş olsun ve başsalığı mesajları art arda geldi.

Kesikbaş’tan başsağlığı ve geçmiş olsun mesajı

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasıyla ilgili bir başsağlığı ve geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Sabah saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikaya işçi taşıyan servis otobüsünün terminal yakınlarında devrilmesi sonucunda 2 işçi hayatını kaybederken, 13 kişi yaralandı. Kazayla ilgili üzüntüsünü paylaşan Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, hayatını kaybeden işçilerin ailelerine başsağlığı yaralananlara ise geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sabaha üzücü haberle uyandıklarını anlatan Kesikbaş, “Haftanın son gününe ne yazık ki üzüncü bir kazayla başladık. İşçilerimizi taşıyan servis otobüsünün devrilmesi sonucunda 2 işçimiz hayatını kaybederken 13’ü de yaralandı. Meydana gelen kaza bizim uzun zamandır dile getirdiğimiz sorunun bir sonucu. Sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluk bu kazaların en büyük nedeni. Bu sorun çözülemediği sürece bu tür kazalar meydana gelmeye devam edecektir. Organize Sanayi Bölgesine yaşanan bu yoğun trafik sorunun en kısa sürede çözülmesi gerekiyor. Bu kazada hayatını kaybeden işçilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı işçilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

Eskişehir OSB Başkanı Küpeli'den başsağlığı mesajı

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, bugün çevre yolunda yaşanan kazada hayatını kaybedenlere başsağlığı dilerken yeni çevre yollarının acilen yapılması gerektiğini vurguladı.

Küpeli, açıklamasında, “Mevcut çevre yolu artık sabah akşam bu sıkışık trafiğin yükünü ve hataları asla kaldırmıyor, sürekli kazalar oluyor ve yaşanıyor. Yıllardır tüm yetkililere dile getirdiğimiz kuzey ve güney çevre yollarının acilen yapılmasının ne kadar önemli olduğunu bu kaza bir kere daha gösterdi. Artık gereken yapılsın” ifadelerinde bulundu.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan bir fabrikaya personel taşıyan servis otobüsünün çevre yolunda kaza yapmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Küpeli, “Bugün güne çok acı bir haberle uyandık. Eskişehir Organize Sanayi Bölgemizde üretim yapan bir fabrikaya personel taşıyan servis otobüsü Eskişehir-Ankara Karayolu otogar yakınında kontrolden çıkarak yol kenarındaki yönlendirme panosuna çarpıp devrildi. Kazada, 2 kardeşimiz hayatını kaybederken, 12 kardeşimiz ise yaralandı. Bu haber bizleri derinden üzdü. Elim kazada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Kazada yaralanan kardeşlerimize ise acil şifalar diliyorum” dedi.

Mevcut çevre yolunun artık trafiği kaldırmadığını aktaran Küpeli, “Mevcut çevre yolu artık sabah akşam bu sıkışık trafiğin yükünü ve hataları asla kaldırmıyor, sürekli kazalar oluyor. Bugün yaşanan bu elim kaza bize çevre yolunun Eskişehir Sanayisine yetmediğini bir kez daha hatırlattı. Yıllardır dile getirdiğimiz kuzey ve güney çevre yollarının ne kadar zaruri olduğunu gösterdi. Artık gereken yapılsın. Bir kez daha bu elim kazada hayatını kaybeden kardeşlerime Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerime acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Büyükerşen'den başsağlığı mesajı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen sosyal medya hesabından bugün yaşanan kaza ile ilgili bir mesaj yayımladı. Mesajında, "Organize Sanayi Bölgesi'ne işçi taşıyan servis otobüsün çevre yolunda kaza geçirmesi sonucu birçok emekçinin hayatını kaybettiğini ve yaralılarımız olduğunu üzülerek öğrendim. Kazada kaybettiğimiz emekçilere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum." ifadelerine yer verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ercü 29 Ağustos 2020 14:52

Marifet iyi araba kullanmakta değil Arabayı iyi kullanmakta.... Farkettim ki,uzun zaman sonra geldiğim Eskişehirimde maalesef araba kıllanmaktan aciz bencil şoförlerle dolu. Kavşağın tıkalı olduğunu görmesine rağmen kendisine yeşil ışık yandığı için ilerleyip kavşağı dahada kapatan ve trafiği kilitleyen kullandığı aracın gaz ve frene basmaktan ibaret olduğunu zanneden asalaklarla dolu yazık...bencil Olmazsanız istediğiniz yere zamanında varabilirsiniz

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi