Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'i üzen ölüm! Oğuz Türkmen hayatını kaybetti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'i üzen ölüm! Oğuz Türkmen hayatını kaybetti
A
a

Eskişehir'in köklü gazetelerinden İstikbal Gazetesi'nin sahibi Oğuz Türkmen hayatını kaybetti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'in en köklü yerel gazetelerinden İstikbal Gazetesi’nin 50 yıldır sahipliğini yapan duayen gazeteci Oğuz Türkmen hayatını kaybetti. 

Türkmen, 1939 yılında Emirdağ- Suvernez Köyü’nde dünyaya geldi. Uğur Ofset Matbaası ve İstikbal Gazetesi’nin 50 yıldır sahipliğini yapan Oğuz Türkmen, bir süredir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde tedavi görüyordu. 2 çocuk sahibi olan Türkmen, sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 

Bir dönem Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanlığı yapmış da olan Türkmen’in ani kaybı, ailesi başta olmak üzere İstikbal Gazetesi çalışanlarını, ticaret ve sanayi dünyasını da yasa boğdu.

Türkmen'in cenaze programı henüz belli değil.


Büyükerşen başsağlığı diledi;

Eskişehir basınının duayen isimlerinden, İstikbal Gazetesi'nin sahibi, sevgili dostum Oğuz Türkmen'i kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Oğuz Türkmen'e Allah'tan rahmet, ailesi ve Eskişehir basınına başsağlığı diliyorum.


Kazım Kurt başsağlığı diledi;

Eskişehirimizin köklü gazetelerinden İstikbal Gazetesi'nin sahibi Oğuz Türkmen'i kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendim. Oğuz Türkmen'e Allah'tan rahmet, ailesine, İstikbal Gazetesi çalışanlarına ve Eskişehir basınına başsağlığı diliyorum.


Ahmet Ataç başsağlığı diledi;

Eskişehir basının önde gelen isimlerinden, pek çok gazetecinin yetişmesine emek veren, İstikbal Gazetesi sahibi Oğuz Türkmen’i kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali Ketrez 9 Mart 2018 21:57

Benimde Çok Sevdiğim Bir Abim di Eskişehir de Çok Güzel Şeyler Yaptı Gazetesi de Çok Güzel Oldu Ama Kaybetti ğimiz İçin Çok Üzüldüm Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun İnşallah Değerli Abicim Benim Ailesi ne ve Çalışan larada Baş Sağlığı Diliyorum.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi