Eskişehir'i sarsan katilden Eskişehir'e "kucak dolusu" sevgiler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'i sarsan katilden Eskişehir'e "kucak dolusu" sevgiler!
A
a

Eskişehir son dakika haberi: Eskişehir ve tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran ESOGÜ katliamını gerçekleştiren Volkan Bayar'dan kan donduran sözler: Eskişehir'e kucak dolusu sevgiler

Sütiş Eskişehir
Eskişehir son dakika gelişmesine göre, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) katliamında 4 kişiyi öldürdüğünü iddiası ile bugün yargılanmaya başlanan Volkan Bayar, savunması adeta kan dondurdu. Alaycı bir üslupla, 'Eskişehir'e kucak dolusu sevgiler diyerek konuşmaya başlayan Bayar, mahkeme başkanına ithafen "Sen benim hayatımı bitireceksin, ben de konuşmayacağım" diyerek, SEGBİS odasında başını defalarca kapıya ve duvara vurduğu için kelepçelenerek odadan çıkartıldı. 
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde (ESOGÜ) 4 kişinin öldürülmesi sonucunda tutuklanan öğretim görevlisi Volkan Bayar ve eşi Saadet Aylin Yağan’ın ’ağırlaştırılmış müebbet’ istemi ile yargılandığı dava başladı. Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, 16 müşteki bulunurken, 33 tanık da dinlenecek. Emniyet güçleri mahkeme salonu ve adliye içinde geniş güvenlik önlemleri alırken, tutuklu sanık Volkan Bayar Kocaeli F tipi cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile boşandığı eşi Saadet Aylin Bayar ise duruşma salonunda davaya katıldı. 

"Cezaevini haraca bağladım" 

Duruşmaya SEGBİS ile bağlanan Volkan Bayar, savunmasında 'Eskişehir'e kucak dolusu sevgiler' diyerek başlarken, "Eskişehir’e kucak dolusu sevgiler. (Hakime) sen benim hayatımı bitireceksin. Ben konuşmayacağım. Avukat istemiyorum. Çocuklarım çoktur, ellerinden öper, bütün cezaevini haraca bağladım hakimem, sen beni dinle" ifadelerini kullanmasının ardından kapı ve duvara kafa attı. Gardiyanlar duruma müdahale ederken, Volkan Bayar kelepçelenerek SEGBİS odasından çıkartıldı. 

4 kişiyi katletmişti

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi’nde 5 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşen olayda araştırma görevlisi Volkan Bayar, silahlı saldırısı sonucu 4 üniversite personelini öldürmüştü. Saldırıda dekan yardımcısı, fakülte sekreteri, öğretim üyesi ve okutman yaşamını yitirmişti. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Malesef 21 Haziran 2019 11:46

Yeni röktörün etrafındada yeni bariyerler oluşturdu eski yönetimin adamları. Rektörün eskiden kalan a dan z ye tüm yöneticileri değiştirmesi lazım. Kurullarda kim var bunların geçmişi ne kimlere mobing yapıldı? Bunları tespit etmesi lazım yeni rektörün, eski rektörün adamları tamamen yeni rektörün etrafını kuşattılar. Örneğin Teknopark nerdeyse tek firmaya bağlandı desek yalan olmaz. Dikkatli olmalı yeni rektör

0 12 Cevap Yaz
Soru 21 Haziran 2019 11:20

1 cenaze töreninde gülümseyen profesör kimdi? 2. Katilin soruşturma dosyasını yaklaşık bir yıl elinde tutan soruşturmacı kim? Bunların cevabı çok önemli

0 15 Cevap Yaz
Önemli 21 Haziran 2019 11:01

Cinayete kadar gelen süreçte eski rektör ve yardımcısı ile katille ilgili soruşturmayı cinayetten sonra tamamlayan EK ile cenaze töreninde mağdur ailelerine şov yapıyorsunuz deyip gülümseyen HHE dahil edilmeden bu dosya çözülmez.

0 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi