Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'i sarsan katil, mahkemeye hakaretler yağdırdı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'i sarsan katil, mahkemeye hakaretler yağdırdı!
A
a

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde dört kişiyi öldüren araştırma görevlisi Volkan Bayar, 5 akademisyeni ölümle tehdit ettiği iddiasıyla hakkında açılan dava görüldü. Duruşmaya SEGBİS ile tutuklu bulunduğu Kocaeli’nden katılan sanık mahkemede küfürler yağdırdı

Sütiş Eskişehir
5 Nisan  2018 tarihinde, Eğitim Fakültesinde araştırma görevlisi olan  Volkan Bayar, henüz belirlenemeyen nedenle, fakülte binasının 3. katında Dekan  Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, araştırma görevlisi  Yasir Armağan ile öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Serdar Çağlak'ı silahla öldürmüş 3 kişiyi de yaralamıştı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde gerçekleşen katliamdan 2 gün önce 5 akademisyeni ölümle tehdit ettiği iddiasıyla hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulan tutuklu sanık Volkan Bayar,  Eskişehir 9. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya başladı.

10 TEMMUZ’A ERTELENDİ  
Sanık Volkan Bayar Eskişehir’deki duruşmaya Kocaeli’nin F  Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu SEGBİS odasından katıldı. Sanık ifade vermek istemediğini belirterek,  “Mahkeme hakiminin de Y.B’nin de hepsinin de anasını sinkaf edeyim” dedikten sonra sanık odasından çıktı. Sanığın bu sözleri üzerine SEGBİS odasını terk ettiği için bağlantının kesildiği ifade edildi. Tutuksuz sanıklardan Volkan Bayar’ın eski eşi S.A.Y. olayla ilgili olmadığını söyleyerek beraatini talep etti. Mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 10 Temmuz’a erteledi. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
BOZDEMİR 5 Nisan 2019 13:27

Eski rektör ve yardımcısına işlem yapıldımı? Üniversiteyi yönetememişlerdir

2 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi