Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'i sarsan iğrenç olayda iğrenç ifade!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'i sarsan iğrenç olayda iğrenç ifade!
A
a

Eskişehir'i sarsan iğrenç anne skandalında dün alınan ifadeler tüyler ürpertti.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Eskişehir'i sarsan, 14 yaşındaki öz kızınının, sevgilisi ile birlikte olmasına göz yuman iğrenç annenin dün alınan ifadesi tüyler ürpertti.

3. Ağır Ceza Mahkemesindeki dünkü duruşmaya, 48 gün tutuklu kaldıktan sonra yapılan itirazlar sonrasi yeniden tutuklanarak cezaevine gönderilen anne Ö.A., sevgilisi olduğu ileri sürülen H.H.K, mağdur  14 yaşındaki B.A.’nın babası N.A. ile taraf avukatları katıldı.

Covid-19 tedbirleri kapsamında izleyicinin alınmadığı duruşmda sanıkların savunmaları bulundukları cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile alındı.

İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, Sanıklardan H.H.K. ile yaklaşık bir yıldan beri beraber olduklarını belirten Ö.A. adlı kadın “H.H.K. ile bir apartta buluşup birlikte oluyorduk. Eskişehir’deki kiraladığı apart daireye çocuklarım ile birlikte geldim. Çocuklarım ayrı bir odadaydı. Biz de başka bir odaya geçip ilişkiye girdik. Daha sonra, bana 14 yaşında olan kızım B.A’yi odaya çağırmamı istedi. Bende dediğini yapıp kızımı odaya aldım. Onunla da birlikte olmak istedi. Kızım kabul etmeyip odadan ayrıldı. İddianamedeki suçlamalari kabul etmiyorum" dedi.

Kendisine iftira atıldığını söyleyen sanık H.H.K. ise, savunmasında birlikte olduğu Ö.A.’nın kızına karşı herhangi bir şekilde cinsel istismarda bulunmadığını söyledi. Sanık, suçlamalarin asılsız olduğunu da sözlerine ekledi. Duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için mahkeme heyeti tarafından ileri bir tarihe ertelendi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi