Eskişehir'i sarsan depremin hemen ardından...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'i sarsan depremin hemen ardından...
A
a

Eskişehir bu sabah 4.1 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Depremin hemen ardından geçmiş olsun mesajları art arda paylaşıldı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Eskişehir'de saat 05.19'da Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde 4,1 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Depremin ardından geçmiş olsun mesajları art arda geldi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen sosyal medya hesbaından yaptığı açıklamada  "Merkez üssü Tepebaşı ilçemiz olan 4.1 şiddetindeki depremden dolayı tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, herhangi bir kaybın yaşanmamasını temenni ediyorum." ifadelerine yer verdi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sosyal medya hesabından "Eskişehir'imizde yaşanan depremden dolayı tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, herhangi bir kayıp yaşanmamasını diliyorum. " açıklamasında bulundu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise "Merkez üssü Sulukaraağaç - Tepebaşı olan 4.1 şiddetinde şehrimizde gerçekleşen depremden dolayı tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Herhangi bir kaybın yaşanmaması en büyük temennim." ifadeleriyle sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi