Eskişehir'i köy köy gezeceğim

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'i köy köy gezeceğim
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, ilçe ziyaretlerine Çifteler ile devam etti.

Sütiş Eskişehir
30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Çifteler’de geçiren, Zafer Bayramı dolayısı ile Sakarya Nehri’nin doğuş noktası olan Sakaryabaşı’nda dalış yaparak sualtında Türk Bayrağı açan, sonrasında Eminekin, Körhasan, Dikmen köylerini ziyaret eden Milletvekili Günay, yeni dönemde en önemli planlarından birini de çok net paylaşmış oldu. Günay ‘’Yeni dönemde Eskişehir’i köy köy, mahalle mahalle gezeceğim’’ dedi.
 
 
TÜM İLÇELERE HAKİMİM
EİYAP Projesi kapsamında 26.Dönem milletvekilliği döneminde Eskişehir’in her ilçesine birden çok ziyaret gerçekleştiren Günay, ‘’26. Dönemde ilçelerimize bir çok ziyaret gerçekleştirdik. İlçelerimizde halkımızla buluştuk, onları dinledik. İlçe paydaşlarıyla bir araya gelerek mevcut durumu değerlendirdik. Hep belli bir format içinde ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Her ilçemiz için bu yaklaşımı uyguladık. İlçelerimizin potansiyellerini ortaya koyduk ve bu potansiyellerini fırsata çevirmek için harekete geçtik. İlçelerimizde rekabet üstünlüğü olan ürünleri belirledik. Bu ürünleri marka haline getirdik. Bunları ihracata yönelik üretime dönüştürdük. Turizm potansiyeli olan ilçelerimizi çeşitli aktiviteler ile tanıttık ve tanıtmaya devam ediyoruz. Kısacası bugün itibariyle Eskişehir’in tüm ilçelerinin potansiyellerine, isteklerine, sorunlarına hakimim ve gerekli adımları bir bir atmaktayız.’’ Şeklinde konuştu.
 
 
ŞİMDİ SIRA KÖYLERİMİZDE
İlçeler bazlı çalışmasının ardından şimdi sıranın Eskişehir’in köylerine geldiğini dile getiren Prof. Dr. Günay, ‘’Şimdi sıra köylerimizde ve mahallelerimizde. 27. Dönemde inşallah Eskişehir’i köy köy, mahalle mahalle gezeceğim. Bu benim en büyük arzum ve hedefim. Halkımızla buluşmak, sorunları, istekleri yerinde değerlendirmek bizim için çok değerli. İlçelerimizde yaptığımız gibi köylerimizde ve mahallelerimizde bu buluşmalar sonrasında raporlar oluşturuyoruz. Ekibimle tüm konuların tek tek üstünden geçiyoruz. Daha sonra elimizde oluşan veri ve bilgi doğrultusunda gerekli adımları atıyoruz. Bazı konuları bakanlarımızla iletişime geçerek bu konuları kendilerine iletiyoruz. Çok acil konuları Sayın Cumhurbaşkanımıza iletiyoruz. Bunun yanında birçok projeyi, isteği ve öneriyi bakanlıklar düzeyinde takip ediyoruz.’’ Dedi.
 
 
MİLLETE HİZMET VAKTİ
Eskişehir’i temsil etmenin kendisi için çok büyük bir gurur olduğunu ve Eskişehir için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğini ifade egen Günay, ‘’Eskişehir halkı bizlere kendilerini temsil etme teveccühünü gösterdi. Şimdi millete hizmet etme vakti. Yeni dönemde Eskişehir’i adım adım dolaşacağım ve hemşerilerimle birlikte olacağım. Ve tekrar söylüyorum, ‘’Eskişehir’i köy köy, mahalle mahalle gezeceğim.’’ dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İrfan 2 Eylül 2018 08:13

Sayın vekil,bütün köyleri gezmenize gerek yok,sadece ALPU ovasını gezin!!!

0 0 Cevap Yaz
Sayın vekilim 31 Ağustos 2018 22:06

Eses bir alo deyin.Eminiz çok faydanız olacaktır.

0 0 Cevap Yaz
Mustafa 31 Ağustos 2018 15:42

lütfen bizim köye gelme.

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi