Eskişehir'i karıştıran mesajda ikinci perde

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'i karıştıran mesajda ikinci perde
A
a

Eskişehir'de AK Parti Odunpazarı eski yöneticisi Gökhan Yıldırım'ın gönderdiği iddia edilen WhatsApp mesajı konusunda Zihni Çalışkan'ın kamuoyuna açıklama yapması isteniyor...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir bu WhatsApp mesajını iki gündür konuşuyor. Sosyete Gökhan olarak da tanınan AK Parti Odunpazarı eski yöneticisi Gökhan Yıldırım'ın attığı iddia edilen, ancak kendisinin konuyla alakasının olmadığı mesajla ilgili ilk bilgiler, Sonhaber Gazetesi yazarı Ayhan Aydıner'in köşesinde yer almıştı. Bugün de Gökhan Yıldırım ile görüştüğünü açıklayan Aydıner, konunun açıklığa kavuşmasıyla ilgili önemli bilgileri yine köşesine taşıdı.
İşte Ayhan Aydıner'in yazısındaki o bölüm:

"Üzerimden operasyon yapılıyor"
Görünüm’de dün kaleme aldığım “Sosyete’nin İddiaları Yenilir Yutulur Değil” başlıklı yazımda kentte ‘Sosyete Gökhan’ olarak tanınan AK Parti Odunpazarı eski yöneticisi Gökhan Yıldırım’ın bazı AK Partili yöneticilerine gönderdiği iddia edilen whatsap mesajını yayınlamıştım. Yıldırım bu yazımla ilgili telefonla aradı. Söz konusu metni kendisinin yazmadığını belirterek; “Ayhan abi, bu mesajı bana  whatsap’tan Aydın Çiçek attı. Daha sonra bana attığı mesajı kaydırarak, sanki bu paylaşımı  o değil de ben yapmışım gibi göstermiş. Scan yapıp, partililere göndermiş. Bundan dolayı üç gündür çok yoruldum. Parti içerisinde birileri ‘benim üzerimden operasyon’ yapmak istiyor. İl Başkanımız Zihni Çalışkan ile parti yöneticileriyle ilgili olumsuz bir düşüncem yok. Dediğim gibi bu iddilarla ilgili bir alakam yok” 
dedi. Ben de kendisine bu metni atan Aydın Çiçek’in kim olduğunu sordum. Parti içerisinde ‘bu tür paylaşım yapmayı alışkanlık haline getiren’ bir kişi olduğunu söyledi. Yıldırım; “Bundan dolayı geçmişte bazı parti yöneticileriyle mahkemelik de oldu. Sağlıklı bir kişiliği yok. Kendisi bu paylaşımı yapabilecek donanımında birisi de değildi. Parti içerisinde bazı küskünler onu kullanmış olabilir. Birileri parti yönetimini yıpratmak için ona bilgi sızdırmış olabilir.  Benim onunla işim olmaz. Ben bu işi sevdayla ve Allah rızası için yaptım” dedi. Yazımla ilgili çok sayıda AK Partili aradı. AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan’ın günlerdir sosyal medyada paylaşılan bu iddialarla ilgili kamuoyuna açıklama yapması gerektiğini söylediler. Bu isteklerinde son derece haklılar. Çalışkan da bu iddialarla ilgili sessizliğini bozarak, kamuoyunu aydınlatmalı..

Ayhan Aydıner'in yazısının tamamını okumak için tıklayın

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Perakende Satış Fişi 16 Mayıs 2019 10:42

Allah rıza için Fakire Bir Sadaka !!!!!!!!!!!!!!!!!???????????

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi