Eskişehir'i karıştıran katliamcı mahkemeyi de karıştırdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'i karıştıran katliamcı mahkemeyi de karıştırdı
A
a

ESOGÜ Eğitim Fakültesinde 5 Nisan 2018'de 3’ü akademisyeni ve bir fakülte sekreterini öldüren araştırma görevlisi Volkan Bayar ve azmettirici olarak hakim karşısına çıkarılan eski eşi Saadet Aylin Ağar’ın yargılanmalarına devam edildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde (ESOGÜ) 3’ü akademisyeni ve bir fakülte sekreterini öldüren Volkan Bayar ve eski eşi Saadet Aylin Ağar’ın yargılanmasına devam edildi.
3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasına sanık Volkan Bayar Kocaeli F Tipi Cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katıldı. SEGBİS aracılığıyla bağlantı kurulan sanık Bayar, müşteki avukatlarından Mustafa Algam'a hakaret içerikli sözlerde bulundu. Mahkeme başkanının müdahalesi ile SEGBİS kapatılırken, duruma ilişkim mahkeme tarafından suç duyurusunda bulunuldu. Dava, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için 24 Ocak 2020 tarihine ertelendi.

ESOGÜ katliamında ne olmuştu?

ESOGÜ Eğitim Fakültesinde 5 Nisan 2018'de araştırma görevlisi Volkan Bayar, fakülte binasında Fakülte Sekreteri Mehmet Fatih Özmutlu, Dr. Öğr. Üyesi Mikail Yalçın, Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çağlak ve Araştırma Görevlisi Yasir Armağan'ı silahla öldürmüştü.

Rektörlük tarafından bazı öğretim üyelerine sözlü saldırıda bulunduğu gerekçesiyle hakkında idari soruşturma yürütülen Volkan Bayar ile aynı fakültede araştırma görevlisi olan eski eşi Saadet Aylin Yağan gözaltına alınmıştı. Katil zanlısı Bayar, nöbetçi hakimlikçe tutuklanmış, eski eşi ise adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılmıştı. Sanıklar hakkında dörder kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenmişti.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi