Eskişehir'i dünya markası yaptı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'i dünya markası yaptı!
A
a

CHP Genel Başkan Tarım Politikaları Başdanışmanı, Parti Meclisi Üyesi ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal: Yılmaz Hoca Eskişehir’i bir dünya markası yaptı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

CHP Genel Başkan Tarım Politikaları Başdanışmanı, Parti Meclisi Üyesi ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Başkan Büyükerşen’in belediyecilikte şehri örnek bir okula dönüştürdüğünü belirterek, “Yılmaz Hoca Eskişehir’i bir dünya markası yaptı” dedi.

 

          Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Cumhuriyet Halk Partili 11 Büyükşehir Belediyesi’nin tarımsal hizmetler konularında hizmet veren daire başkanlarının katılımıyla 7’ncisi düzenlenen ‘Yerel Yönetimler ve Tarım’ çalıştayına katılan; CHP Genel Başkan Tarım Politikaları Başdanışmanı, Parti Meclisi Üyesi ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal Büyükşehir Belediyesi’nin tesislerinde bir dizi inceleme gezisi yaptı.

       Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne ait yapım atölyeleri, sanat atölyeleri, park ve bahçeler tesisleri, seralar ve yerel tohum merkezini inceleyen Sarıbal, çalışmaları çok beğendiğini belirtti.

     Milletvekili Sarıbal, “Yılmaz Hoca Eskişehir’de çok güzel işler yapıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla yaptığı projeler ve çalışmalar Türkiye’ye örnek olmuştur. Eskişehir kendi yağı ile kavrulmuş, kendi imkanlarıyla bunu başarmıştır. Aslında Eskişehir bu konuda bir okuldur. Tarım çalışmalarında, park bahçeler ve seralar konusunda da tüm ülkeye örnektir. Tüm belediyeler buradan gelip örnekler alması gerekiyor. Kendi imkanları ile bunu yapabilen belediyemizi ve Yılmaz Büyükerşen Hocamızı yürekten kutluyorum. Eskişehir’i bir dünya markası yapan değerli Hocamız Büyükerşen ve mesai arkadaşlarına, hem Eskişehir’de yaptığı örnek çalışmaları ve ülke tarımına katkılardan dolayı, hem de bizleri büyük bir konukseverlikle ağırladıkları için çok teşekkür ederim.” dedi.

    Başkan Büyükerşen de milletvekili Sarıbal’ı ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek ziyaret nedeniyle teşekkür etti.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 23 Ağustos 2022 00:05

Yunusköy ve Yeşilköy’e ne zaman imar planı yapacaksınız? Hep mi Söğütönü Zincirlikuyu’ya yatırım yapacaksınız? Diğerleri üvey evlat mı?

0 0 Cevap Yaz
eses 22 Ağustos 2022 11:03

Eskişehir Gürcistan gibi Avrupa birliği Batum u tam bir Avrupa şehri yapmış arka sokaklar Sovyetlerden kalan yıkıntı binalar kaldırım taşı ile yama edilmiş yollar kaldırımsız sokaklar la dolu. Eskişehir de 3 parkı Sümer ve Vişnelik mahallelerinden ibaret yeni doğan bunun gibi birçok yer 20 yıl önceki hali.

2 3 Cevap Yaz
GERÇEK 21 Ağustos 2022 22:57

BİZİM HAMAMYOLUNDAKİ PLASTİK PARK ACABA BURSA OSMANGAZİ BLD SİNİN YAPTIĞI PARKA BENZİYO MU ONU Bİ ANLATIVERSİN SAYIN VEKİL

5 12 Cevap Yaz
Halis 21 Ağustos 2022 15:51

Belediye olarak önce kazdığınız çukurları kapatın sonra reklam yapın su çalışması doğalgaz çalışması diye kazdığınız çukurları 1 seneden önce kapatmıyorsunuz....

10 22 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi