Eskişehir'i AK belediyecilikle tanıştıracağız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'i AK belediyecilikle tanıştıracağız
A
a

Yoğun katılımla gerçekleşen AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Toplantısı'nda şehrimizdeki 15 belediyenin 15'ininde AK Belediyecilikle tanıştırılacağı vurgusu yapıldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Foto Galeri

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Toplantısı yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Milletvekili Nabi Avcı, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamit Yüzügüllü ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

"GAYRET BİZDEN TEVFİK ALLAH'TAN"
Yerel seçimlerde 15 belediyeden 15'ini de alacak gibi çalışmaları gerektiğini vurgulayan AK Parti Milletvekili Nabi Avcı, "Hatırlarsınız 24 Haziran Milletvekili seçimlerinden öncede sık sık vurguladık. Eskişehir'de 7 milletvekilliği var bizim, sizin ve hepimizin görevi 7 milletvekilliğini alacak gibi çalışmak. Alırız alamayız o bizi ilgilendirmez 'Gayret bizden tevfik Allah'tan' . Şimdi de yine aynı şekilde 15 belediyenin 15'ini alacak gibi gayret göstermekle mükellefiz" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eğitim-öğretim yılının açılışındaki sözlerine atıfta bulunan Avcı, "Artık eğitimde sıçrama aşamasına geldik. Şimdiye kadar altyapıyla ilgili pek çok eksiğimiz vardı. Onlar çok şükür fazlasıyla tamamlandı. Şimdi bunun üzerine bir kalite devrimini oturtmamız gerekiyor" dedi. Eskişehir'in 2019'da Türk Dünyası Eğitim Başkent'i ilan edileceğini hatırlatan Avcı, Türk Dünyası Kültür Başkent'liği yaptığı dönemde şehrimizin pek çok kalıcı eser kazandığını kaydetti. Eğitim Başkentliği döneminde de şehrimizin buna benzer kazanımlarının olacağını belirten Avcı, "Eğer Büyükşehir başta olmak üzere merkez belediyelerde AK Belediyecilikle taçlanırsa bütün bu hizmetler çok daha hızlı ve nitelikli olarak hayata geçirilecektir" diye konuştu. AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan'a bütün Türkiye'ye örnek olacak bir teşkilat kurduğu için teşekkür eden Avcı, Odunpazarı teşkilatından  'Olsa olsa bu kadar olur'  diye övgü ile söz etti. Daha önce planlamış işleri nedeniyle toplantıya katılamayan AK Parti Milletvekili Emin Nur Günay, görüntülü bir mesaj gönderdi. Eskişehir'deki bütün belediyeleri AK Belediyecilikle tanıştıracaklarını söyleyen Günay mesajında, "Mahalle mahalle dolaşıp gönüllere ulaşan sizlersiniz biz ancak sizlere destek olabiliriz" ifadelerine yer verdi.

"BASILMADIK AYAK BIRAKMAYACAĞIZ"
Kendisinden önce il başkanlığı yapan Dündar Ünlü ve Murt Özcan'a teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, genel merkezden yapılan görevlendirme ile Odunpazarı teşkilatı ve koordinasyonundan Milletvekili Nabi Avcı'nın, Tepebaşı teşkilatı ve koordinasyonundan AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Harun Karacan'ın, dış ilçelerden ise AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay'ın sorumlu olacağını duyurdu. Şehrimize yapılan hizmetlere değinen Çalışkan, "Geçtiğimiz 17 yıl içerisinde şehrimize 21 milyar TL'lik hizmet ürettik. Durmadan bıkmadan usanmadan yollar yaptık. Hızlı treni Ankara'ya İstanbul'a ve Konya'ya  bağladık. Yakında 1.6 milyar TL'ye mal olan Şehir Hastanemiz hizmete açılacak. Yunus Emre Devlet Hastanesi'nin yenilenmesi tamamlandı" diye konuştu. Eğitim ve diğer alanlarda yapılan yatırımlara da değinen Çalışkan, yatırımların devam edeceğini belirterek, "Bundan önce yaptıklarımızı bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Daha önce biz yaptık, bugün biz yapıyoruz, gelecekte de İnşallah hep beraber biz yapacağız" ifadelerine yer verdi. Odunpazarı Belediyesi'ni eleştiren Çalışkan, "Odunpazarı Belediyesi'nin 2017 yılında gerçekleşen gelir bütçesi 165 milyon, gider bütçesi 198 milyon, yani Odunpazarı halkının omzun yüklenen 33 milyon TL'lik bir borç var. Bizler hizmetin nasıl üretildiğini daha önce AK Belediyelerle şehrimize anlattık. Allah'ın izniyle bundan sonrada şehrin tamamında 15 belediyeyi almak için çaba sarf edeceğiz. Her gönüle gireceğiz, her kapıyı açacağız, basılmadık ayak bırakmayacağız" sözlerini kaydetti. Konuşması sıkça tezahüratlarla kesilen Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Odupazarı'nın 3 bin 938 sokağında teşkilat olarak söylenmesi gerekenleri söylediklerini ve yapılması gerekenleri yaptıklarını kaydetti. AK Parti Eski İl Başkanı Dündar Ünlü'nün çıtayı yükselttiğini belirten Doğan, "Artık öyle bir il başkanı ve öyle güçlü bir yönetimi var ki, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla 2019'da bütün belediyeleri alacak iradeye ve bakış açısına sahip. Odunpazarı teşkilatı olarak Odunpazarı'nın anahtarını 2019 yılı yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza vermek üzere sizlere teslim edeceğimize söz veriyoruz" dedi. Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
nhoca 23 Eylül 2018 17:28

aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş.

5 8 Cevap Yaz
memduh 23 Eylül 2018 17:23

Milylet sizi toptan göndermkei düşünüyor! Memleketirn anahtarının başımıza getirdiklerinizle ilgilenin bence!

5 7 Cevap Yaz
Esesli 23 Eylül 2018 16:08

Sen odunpazarinin yüklediği 33 milyonu boşver asıl senin hükümetinin satıp savurup ortada kamu mali bırakmayıp birde üstüne 500 milyar dolar borç taktığını düşün bakalım varsa bir cevabın yap basın açıklamasını duyur ama sizde sadece çamur atmak var göreviniz olan işleri millete iyilik olarak lütuf gibi sunuyorsunuz onlar zaten göreviniz yapmiyacaksaniz oraya gelmeseydiniz.

5 8 Cevap Yaz
Osman 23 Eylül 2018 15:45

15/15 yapacağız inşallah volkan bey . Artık eskişehirde eşit hizmet istiyoruz. Eskişehir 1 - 2 mahalle yada 1 - 2 sokak ve caddeden ibaret değil. Artık eskişehir de değişimin vakti geldi.

9 5 Cevap Yaz
erha 23 Eylül 2018 12:55

VOLKAN Doğan,in ayak sesleri Rahatsız etmiş bazı arkadaşları söz verdiyse halka güvendiği içindir yakışır ba başkana odunpazarı belediye BAŞKANLIĞI

9 5 Cevap Yaz
İrfan 23 Eylül 2018 06:40

😂😂😂😂😂😂.

1 6 Cevap Yaz
Misafir 23 Eylül 2018 03:07

Allah yazdıysa bozsun... Uzak durun biz böyle çook iyiyiz..

6 8 Cevap Yaz
Ayhan 22 Eylül 2018 22:58

Eskişehir 'in havası temizdir sizde ancak havanızı alırsınız

6 8 Cevap Yaz
Şafak 22 Eylül 2018 21:39

Büyük lokma ye ama büyük konuşma, demişler atalarımız. Özgüven patlaması yaşıyorlar sadece, panik yok. Bırakınız desinler, bırakınız konuşsunlar.

6 7 Cevap Yaz
Tuncer 22 Eylül 2018 20:53

Mümkünse hiç tanışmayalım😒

6 7 Cevap Yaz
erhan 22 Eylül 2018 19:55

VOLKAN Başkanın Ayak sesleri Rahatsız etmesin kimseyi yakışır baskanima

9 5 Cevap Yaz
Tüccar 22 Eylül 2018 18:37

Zatı şahanenin mentalitesine bakınız.Başkanından aferin almak için belediyeyi kazanmak istiyor.Halka hizmet için değil...Çok hayal kurar daha çoooook....

5 8 Cevap Yaz
Aynur 22 Eylül 2018 17:53

Cumhur başkanına anahtarı neden verme ihtiyacı duyuyorsunuz ki onunda katarak ve başka ülkelere satsın diyemi uzak durun eskisehirden

28 38 Cevap Yaz
YAKUP

Heykel ve park yeter artık Birazda şehir içi yol ve kavşaklara çözüm gerek.

7 6
Eses 22 Eylül 2018 17:28

Kendin inanıyormusun acaba buna

22 37 Cevap Yaz
Recep Tayyip 22 Eylül 2018 16:58

hilemi yapacaksın hayırdır neyine güvenip söz veriyorsun ?

24 37 Cevap Yaz
Şafak

Hileye gerek yok , muharrem reis adamlar kazandı demesin yeter

3 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi