Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir hava durumu uyarısı! Valilik açıkladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir hava durumu uyarısı! Valilik açıkladı
A
a

Eskişehir hava durumu yurt genelinde olduğu gibi mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor, ancak Eskişehir Valiliği uyarıda bulundu, yarın soğuk geliyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehir hava durumu: Eskişehir'de hava sıcaklıkları, yurt genelinde olduğu gibi mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Ancak Eskişehir Valiliği yayınladığı uyarı ile Cumartesi günü havaların soğuyup yağışın geleceğine dikkatleri çekti.
Yapılan uyarı ve meteoroloji verilerine göre yarın Eskişehir'de gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor ve yağışlarla birlikte hava da soğuyacak. Hafta sonu boyunca ve yeni haftanın ilk günlerinde de yağışın etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Eskişehir hava durumu

Eskişehir Valiliği'nce yapılan açıklamaya göre, bölgemizin hafta sonu  Orta Akdeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisinde kalacağı tahmin edilmektedir.

5 Ekim Cumartesi günü; bölgemiz genelinde ( Eskişehir, Bursa, Bilecik ve Kütahya) havanın parçalı çok bulutlu, ilk saatlerden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği beklenmektedir.

6 Ekim Pazar günü;  akşam saatlerine kadar  bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği  tahmin edilmektedir.

Bölgemiz genelinde mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, hafta sonunda hissedilir derecede ( 3 ila 7 0C ) azalacağı, Pazar günü mevsim normalleri civarına ineceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın; yarın ( 04.10.2019 - Cuma ) Bursa genelinde güneyli yönlerden orta kuvvette, Cumartesi günü ise bölge genelinde güney ve güneybatı (lodos) yönlerden, orta kuvvette zaman zaman kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi