Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir hava durumu nasıl olacak? O güne dikkat!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir hava durumu nasıl olacak? O güne dikkat!
A
a

Eskişehir'de kar yağışının hız kesmeyeceğini belirten yetkililer, önümüzdeki 3 güne dikkat çekiyor, Pazartesi günü için ise "dondurucu soğuk" uyarısı var...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir hava durumu özellikle soğukların bastırması ve kar yağışlarının başlaması ile en çok merak edilen konulardan biri haline geldi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü de kentimizde hava durumu ile ilgili sürekli bilgi vererek, Eskişehir'de havanın nasıl olacağı konusunda duyurular yayınlıyor.
Buna göre, Eskişehir'de önümüzdeki günlerde kar yağışının devam etmesi bekleniyor. Yağışlar zaman zaman karla karışık yağmur şeklinde de seyredecek.

Eskişehir'de gün gün hava durumu - Haftasonu hava nasıl olacak?

  • Eskişehir'de Cuma günü hafif kar yağışı bekleniyor, sıcaklık -1, 1 derece.
  • Şehirde Cumartesi günü kar yağışı görülecek, sıcaklıklar düşüyor -3 ve 2 derece.
  • Pazar günü kar iyice şiddetini artıracak, sıcaklıklar ise gündüz bile sıfırın üzerine çıkamayacak, -6 ile -2 derece arası.
  • Pazartesi günü ise gerçek anlamda donacağımız gün olacak, hava durumunun kar yağışlı olacağı Pazartesi günü Eskişehir'de hava sıcaklığı -7 ile -3 derece arasında olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü soğukların süreceği konusunda uyarıyor ve vatandaşların dikkatli olmaları çağrısında bulunuyor.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi