Eskişehir hava durumu için uyarı geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir hava durumu için uyarı geldi
A
a

Eskişehir hava durumu tahminlerini merak edenler meteorolojinin sitesinde yapılan son uyarı ile karşılaştı. Eskişehir'de bugün yer yer yağmurlu bir hava görülecek ancak akşam saatlerinde karla karışık yağmur uyarısı geldi. Yarın ise beklenen kar yağışının Eskişehir'de başlayacağı uyarısı yapıldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir hava durumu: Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeybatı kesimlerinin parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Marmara’nın kuzeyi, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin, akşam saatlerinden sonra Marmara, Batı Karadeniz, İzmir, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Samsun ve Ordu çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden sonra Trakya, Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Kütahya ve Eskişehir çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç kesimlerde artacağı, akşam saatlerinden itibaren rüzgarın kuzey yönlere dönmesiyle birlikte Marmara'da azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, akşam saatlerinden itibaren Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice esmesi bekleniyor.

ESKİŞEHİR'DE YARIN KAR VAR!

Eskişehir hava durumu
uyarısı sezonun ilk kar yağışı ile hafta içi karşılaşacağımızı gösteriyor. Geçtiğimiz günlere kadar kış mevsimini pek de hissedememiştik. Ancak önümüzdeki hafta bu durum değişecek ve havalar soğuyacak, yağışlar sertleşecek.

Meteorolojiden alınan verilere göre Eskişehir 4 Aralık Çarşamba günü sezonun ilk kar yağışına "merhaba" diyecek. O gün şehrimizde sıcaklık en fazla 4 dereceye yükselecek, rüzgar ise saatte 16 kilometre hızla esecek.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Eskişehir: Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu 9 derece. Akşam saatlerinde karla karışık yağmur. Çarşamba günü ise sağanak kar yağışı 4 derece.
Ankara: Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu 10
İstanbul: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu 15
İzmir: Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 18
Adana: Parçalı bulutlu 19
Antalya: Parçalı bulutlu 20
Samsun: Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu 16
Trabzon: Parçalı zamanla çok bulutlu 15
Erzurum: Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu eksi 1
Diyarbakır: Parçalı bulutlu 12
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi