Eskişehir hava durumu bu hafta nasıl olacak? 

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir hava durumu bu hafta nasıl olacak? 
A
a

Eskişehir hava durumu için son dakika gelişmesi. Meteoroloji Eskişehir'in de bulunduğu birçok il için uyarı yayınladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir hava durumu haberleri

Eskişehir hava durumu bu hafta nasıl olacak? Bayram tatili dönüşü havaları ısınacak mı yoksa yağışlı hava devam mı edecek? Eskişehirliler bu soruları sorarken meteorolojiden içinde bulunduğumuz hafta için uyarı geldi.

İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'da (Siirt hariç) sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Eskişehir hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, bugün ülke genelinde havanın parçalı, yer yer çok bulutlu olması öngörülüyor. İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu (Siirt hariç) ile Sinop, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir Bilecik, Bursa'nın güney ve doğu çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. 

Eskişehir'de bu hafta gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek. Sıcaklık 23-26 derece arasında gelip gidecek ve yağışlı hava tüm hafta etkisini gösterecek.

Hava sıcaklıklarının ülke genelinde biraz azalarak mevsim normalleri civarında seyretmesi öngörülüyor.

Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, Doğu Anadolu'nun batısı ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli esmesi tahmin ediliyor.




 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi