Eskişehir Hava Durumu 8.5.2018

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Hava Durumu 8.5.2018
A
a

Eskişehir birkaç gün daha yağışlı havanın etkisi altında olacak. Meteoroloji verileri Eskişehir'de bugün, yarın ve perşembe günü de yağışların etkili olacağı bilgisini aktarmakta.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Hava Durumu (8.5.2018) Bugün Eskişehir yağışlı, hava kapalı ve soğuk.

Eskişehir'de bugün en yüksek sıcaklık 15 derece iken yarın 19 derece, perşembe günü ise 21 derecelere çıkacak.

Üç gün boyunca yağışlar devam edecek.

ESKİŞEHİR 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Hava durumu uyarıları peş peşe gelmeye devam ediyor. Haftasonundan bu yana görülen kuvvetli yağış, Ankara'da büyük bir sele dönüşmüştü. Meteoroloji'nin hava durumu tahminlerine göre yağış uyarısı hala sürüyor. Bugün saat 12.00 - 18.00 arasında yurdun neredeyse tamamında şimşekli ve kuvvetli yağış bekleniyor. İşte il il son dakika hava durumu tahminleri...

Meterorloji'den gelen kuvvetli yağış uyarılarına bugün de dikkat etmek de fayda var. Doğu kesimlerinde çok kuvvetli görülecek yağış, saat 12.00 - 18.00 arasında yurdun neredeyse tamamında etkili olacak. Sadece İzmir, Çanakkale ve Edirne'nin batı kesimlerinde yağış görülmeyecek. Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların; Kocaeli, Bartın, Erzurum, Van, Samsun'un doğusu ile Ordu'nun batı çevrelerinde kuvvetli (21-50 Kg/m2), Sakarya, Düzce, Zonguldak, Diyarbakır, Mardin, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Siirt, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli(51-75 kg/m2) olması bekleniyor.ÖNE ÇIKAN HABERLER BRÜKSEL'DE SÜRPRİZ İRAN TOPLANTISI! YÜKSEK TANSİYON UYARISI YAPILDI! İMZA SAYISI ARTIYOR! BİR ADAY DAHA 100 BİN İMZAYA YAKLAŞTI MUHARREM İNCE: ERDOĞAN, SİMİTÇİYE ÇAĞIRSA ORAYA DA GİDERİM YUNANİSTAN'DAN BİR SKANDAL KARAR DAHA! ERMENİSTAN'IN YENİ BAŞBAKANINDAN AYAĞININ TOZUYLA GERİLİMİ ARTIRACAK ZİYARET! GOMİS KARARINI TAKIM ARKADAŞLARINA AÇIKLADI! EVDEKİ 'YABANCI ADAM' CİNAYETİ! "BABA EVDE BİRİSİ VAR" BÖYLE OLUR BÜYÜK FUTBOLCUNUN VEDASI!Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın kuzey ve doğusu ile Karadeniz kıyı kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Anadolu'nun doğusunda 6 ila 10 derece , İç bölgelerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.METEOROLOJİK UYARILARYağışların; Kocaeli, Bartın, Erzurum, Van, Samsun'un doğusu ile Ordu'nun batı çevrelerinde kuvvetli (21-50 Kg/m2), Sakarya, Düzce, Zonguldak, Diyarbakır, Mardin, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Siirt, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli(51-75 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu riski, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar v.b.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Rüzgarın, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 Km/sa.) olarak eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi