Eskişehir hava durumu 6.9.2018

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir hava durumu 6.9.2018
A
a

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahminlerine göre yurtta hava sıcaklığı 10 derece birden düşüyor. Ayrıca Meteoroloji'nin tahmininde Marmara'nın doğusu, İç Anadolu, Karadeniz, Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar, Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay ve Gümüşhane çevrelerinde sağanak yağış beklendiği belirtildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bugün Eskişehir'de beklenen en yüksek hava sıcaklığının 23 derece olması bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde hava sıcaklığının 4 ila 10 derece azalacağı tahmin edilirken Marmara'nın doğusu, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri, Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar, Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay ve Gümüşhane çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi. Yurdun diğer kısımlarında ise havanın parçalı ve az bulutlu, güneydoğu kesimlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

"Eskişehir hava durumu 6.9.2018

Sağanak yağışların Marmara'nın doğusunda yer alan Bursa, Kocaeli, Sakarya, Yalova, İstanbul'un doğusu ve boğaz çevresi ile Batı Karadeniz'de bulunan Zonguldak, Bartın, Düzce, Karabük, Kastamonu, Sinop illerinde yerel olarak metrekareye 21-50 kg şeklinde kuvvetli yağışın etkili olacağı belirtilirken Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yağışların metrekareye 51-100 kg arasında yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan hava durumu tahminlerine göre yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu bir havanın etkili olacağı belirtilirken hava sıcaklığı ise kuzey, iç ve batı kesimlerde 4 ila 10 derece azalacak. Rüzgarın yurt genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden esmesi beklenirken güney ve doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Sağanak yağışın etkili olacağı yerlerde ise yağış anında rüzgarın saat 30-50 km hızla kuvvetli esmesi bekleniyor.

Ankara'da hava durumunun bugün gün içerisinde parçalı yer yer çok bulutlu olması beklenirken akşam saatlerine kadar ise yerel olmak üzere kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların olabileceği tahmin ediliyor. Ankara'da hava sıcaklığının 26 derece olması bekleniyor.

İstanbul'da hava durumu bugün parçalı ve çok bulutlu olması beklenirken özellikle kentin doğusu ile boğaz çevrelerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü kuvvetli sağanak yağışlı havanın etkili olması tahmin ediliyor. İstanbul'da bugün hava sıcaklığının 27 derece olması bekleniyor.
 
İzmir'de bugün parçalı ve az bulutlu bir havanın etkili olması bekleniyor. Hissedilen hava sıcaklığının ise 29 derece olacağı tahmin ediliyor.

Adana'da hava durumu bugün genellikle parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı tahmin edilirken il genelinde aralıklı ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi. Adana'da hava sıcaklığının 32 derece olamsı bekleniyor.

Antalya'da hava durumunun bugün parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek hava sıcaklığının ise 29 derece olması bekleniyor.

Samsun'da havanın il genelinde parçalı yer yer çok bulutlu olması beklenirken gün içerisinde aralıklı olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor. Samsun'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 26 derece olması bekleniyor.

Trabzon'da hava durumu bugün parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyorken gün içerisinde aralıklı olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi. Günün en yüksek sıcaklığı ise 28 derece olması bekleniyor.

Erzurum'da hava durumunun bugün parçalı bulutlu olacağı belirtilirken günün en yüksek hava sıcaklığının ise 28 derece olacağı tahmin ediliyor.

Diyarbakır'da bugün havanın açık olması bekleniyor. Günün en yüksek sıcaklığının ise 35 derece olması bekleniyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi