Eskişehir Hava Durumu 23.6.2018

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Hava Durumu 23.6.2018
A
a

Meteoroloji’den Eskişehir hava durumu için uyarı geldi. Sıcaklıkların 1 -2 derece düşeceği Bölgemizde Eskişehir dahil 8 ilde sağanak yağış bekleniyor. Detaylar haberimizde…

Sütiş Eskişehir
Dün Eskişehir'de hayatı olumsuz etkileyen gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağışlar bugün de bölgesel olarak devam edecek.

Haftayı bulutlu ve kuvvetli yağışlarla geçiren Eskişehir için Meteoroloji’den bir uyarı daha geldi. Yapılan uyarıda Bölgede sıcaklıklar 1-2 derece düşerken Eskişehir'de bugün de bazı kesimlerde yağış bekleniyor…

Bugün Eskişehir'de beklenen en yüksek sıcaklık değeri 26 derece olacak.

YURT GENELİ YAĞIŞLI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, Başkent Ankara dahi İç Anadolu (Kayseri dışında), Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Adana ve Mersin çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün (Cumartesi) Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Balıkesir'in kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması bekleniyor.

MARMARA'DA SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Marmara'nın kuzey ve batısında 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde değişmeyeceği, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, bugün (Cumartesi) öğleden sonra Akdeniz kıyıları ve güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI!

Yağışların; bugün (Cumartesi) Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Balıkesir'in kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, dolu riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi