Eskişehir hava durumu 23.4.2018

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir hava durumu 23.4.2018
A
a

Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarılar geldi. Hava sıcaklıklarının yurt genelinde büyük oranda artması bekleniyor. Eskişehir'de bugün ve yarın sıcaklıklar 25 derece olacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Hava Durumu 23 Nisan bugün ve yarın bol güneşli bir hava hakim olacak. Termometreler 25 dereceleri gösterecek ve bölgemizde yağış beklenmiyor.


İşte 5 günlük Eskişehir tahmini

İşte 5 günlük Eskişehir tahmini


Yurtta Hava Durumu

Son gelen bilgilere göre sıcaklıklar yurdun bazı bölgelerinde 10 derece kadar artış gösterecek.

Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı sistemin yurdumuzu terketmesiyle beraber, hava sıcaklıklarının bugünden itibaren ülkemiz genelinde artarak, önümüzdeki hafta boyunca mevsim normallerinin yer yer 5 ila 10 derece üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

Yurdun büyük bir bölümünün yağışsız geçeceği tahmin edilen yeni haftada hava sıcaklıklarının; Ankara’da 27, İstanbul’da 26, İzmir’de 30, Antalya’da 27, Samsun ve Erzurum’da 20 , Diyarbakır’da 28 derecelere ulaşması bekleniyor.

Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Amasya, Tokat ve Sivas çevreleri ile Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu ve Giresun’un iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi