Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir hava durumu: Kar ne zaman gidiyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir hava durumu: Kar ne zaman gidiyor?
A
a

Eskişehir bugüne kar ile başladı. Kar yağışı tüm kenti beyaza bürürken, ne kadar süreceği de merak ediliyor. Eskişehir hava durumu ile ilgili bilgi ve gelişmeler haberimizde

Sütiş Eskişehir
Eskişehir hava durumu bugün karlı. Dün hazırladığımız haberimizde kar yağışının geleceğini belirtmiş, uyarıda bulunmuştuk. Peki kar yağışı daha ne kadar sürecek? Hava sıcaklıkları artacak mı? Hafta sonu hava nasıl olacak? Tüm bu soruların yanıtını Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmin raporlarından alıyoruz.
Meteoroloji'ye göre Eskişehir'de kar yağışı bugün ve yarın devam edecek. Bugün öğle saatlerinde kar yağışı yağmurla karışıp, zaman zaman kesilse de, Cuma günü de hafif şiddette devam edecek.
Eskişehir'de hava sıcaklığı bugün 2 dereceyi aşmayacak, gece 0 derece seviyesine inecek, sabaha karşı ise -2 dereceyi göreceğiz. Yarın öğle saatlerinde sıcaklık 3 dereceye çıkacak.
Cumartesi ve Pazar günü ise hava puslu olacak ve sıcaklık Cumartesi 4, Pazar günü 6 dereceye yükselecek.
Hafta başında güneş yüzünü gösterecek, Pazartesi günü sıcaklık 9 dereceye kadar çıkacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden ise Bolu, Bursa'nın Güney ve Doğusu ile Bilecik'in yüksek kesimleri için orta kuvette kar yağışının beklendiği uyarısı geldi.

 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi