Eskişehir Hava Durumu (6.6.2018)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Hava Durumu (6.6.2018)
A
a

Eskişehir'de bugün de bazı bölgelerde öğleden sonra başlayacak olan yağışların akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Hava Durumu; Kentimizde bugün beklenen en yüksek sıcaklık değeri 26 derece, en düşük ise 13 derece seviyelerinde olacak.

Yağışlar bu akşam kenti terketmesi bekleniyor.

Yurdun büyük bölümünde sel, su baskını, yoğun yağışlar son birkaç haftadır etkili olurken Meteoroloji’den gelen son haberlere göre yarından sonra yağışlı hava bir süre mola verecek ve hava sıcaklıkları önemli derecede artacak. Cuma günü artışını hızlandıracak olan hava sıcaklıkları, cumartesi ve pazar günü Eskişehir'de dereceler 32 dereceyi gösterecek…


HAFTA SONU ÖNCE SICAK SONRA YAĞIŞ…

Hafta sonuyla birlikte yurdun büyük çoğunluğuna güneş hakim olacak. Cumartesi güneşli havalar sürerken pazar günü yeni bir yağışlı hava dalgası yurdu etkilemeye başlayacak.


BUGÜN BAZI BÖLGELERDE YAĞIŞ VAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Trakya kesimi, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Balıkesir, Zonguldak, Bartın, Sinop ve İnebolu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi