Eskişehir hava durumu: 31 Ağustos 2022

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir hava durumu: 31 Ağustos 2022
A
a

Eskişehir için Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı tahminlere göre 31 Ağustos 2022 Çarşamba (bugün) Eskişehir’de hava sıcaklığının 30 derece olması bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'de Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı tahminlere göre bugün (31 Ağustos Çarşamba) hava sıcaklığının en yüksek 30 derece ve en düşük 19 derece olması bekleniyor.
Meteoroloji 3. Bölge Genel Müdürlüğü'nün Eskişehir bölge için günlük hava durumu tahmin raporuna göre, bölge genelinin parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yağışların Bursa'nın iç ve doğu kesimleri (Osmangazi, Gürsu, Yıldırım, Gemlik, İznik, Yenişehir, Uludağ, İnegöl Harmancık), Bilecik ve Kütahya illeri geneli ile Eskişehir'in batı kesimlerinde (Odunpazarı, Tepebaşı, İnönü, Sarıcakaya, Mihalgazi, Alpu, Mahmudiye, Beylikova, Seyitgazi) yerel etkili olacağı tahmin edilmektedir. Hava sıcaklığının 1 ila 3 derece azalması beklenmektedir. Rüzgarın ise kuzey ve batılı yönlerden hafif ve zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir.
Sabah saatlerinden itibaren batı kesimlerden başlamak üzere akşam saatlerine kadar etkili olması beklenen yağışların; Kütahya ve Bilecik illeri geneli, Bursa'nın iç ve doğu kesimleri ile Eskişehir'in batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden oluşması muhtemel risklere karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Eskişehir hava durumu

  • Odunpazarı: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel etkili olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 30 derece.
  • Çifteler: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel etkili olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 32 derece.
  • Mahmudiye: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel etkili olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 32 derece.
  • Sivrihisar: Parçalı bulutlu, 33 derece.
  • Alpu: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel etkili olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 30 derece.
  • İnönü: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel etkili olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 27 derece.
  • Mihalıççık: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel etkili olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 29 derece.
  • Sarıcakaya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel etkili olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 34 derece.
  • Seyitgazi: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel etkili olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 28 derece.
  • Günyüzü: Parçalı bulutlu, 37 derece.
  • Beylikova: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel etkili olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 33 derece.
  • Han: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel etkili olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 29 derece.
  • Tepebaşı: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel etkili olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 29 derece.
  • Mihalgazi: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel etkili olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 34 derece.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi