Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir Hava Durumu (30.5.2018)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Hava Durumu (30.5.2018)
A
a

Eskişehir'de bugün kapalı / bulutlu bir hava hakim olacak. Günlerdir devam eden yağışlar bugün de bazı kesimlerde etkili oluyor. Bölgesel olarak gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Hava Durumu: Bugün Eskişehir'de beklenen en yüksek sıcaklık değeri 23 derece, en düşük ise 9 derece dolaylarında olacak.


​Yurtta hava durumu

Meteorolojiden gelen son verilere göre yağışlar yurdun batısından doğusuna doğru hareket ediyor. Ankara'da hava durumu bu hafta da yağışlı, İstanbul ve İzmir'de ise güneşli hava etkisini gösterecek.

Çarşamba günü yurdun kuzeybatı kesimleri dışında kalan alanların tamamında yağış görülecek. Yer yer gök gürültülü sağanak, yer yer sağanak geçişleri beklenmekte. Kuvvetli yağış alanları var. Özellikle Ege’nin güney kesimlerinde Denizli, Uşak, Afyon, göller yöresi, Akdeniz’in iç kesimlerinde, İç Anadolu’nun özellikle Konya, Yozgat ve Niğde çevrelerinde yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

Perşembe günü yağışlar biraz daha doğuya doğru hareket edecek. Yağmurlu hava batı kesimlerinden biraz daha çekilecek ve Ege’de de yağışlar yerini çok bulutlu bir havaya bırakacak. Özellikle İç Anadolu’nun batı kesimlerinde yağışlar yerini çok bulutlu bir havaya bırakacak. Kuvvetli yağış alanları yine var. Özellikle İç Anadolu’nun güney ve doğu kesimlerinde Yozgat, Kayseri ve Niğde çevrelerinde Doğu Akdeniz çevrelerinde yağışlar kuvvetli olacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi