Eskişehir Hava Durumu (28.5.2018)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Hava Durumu (28.5.2018)
A
a

Eskişehir'de Hava Durumu: Bugün bazı bölgeler gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

Sütiş Eskişehir
Kuvvetli yağışların yağışlı Eksişehir'de bugün kapalı bir hava hakim. Meteorolojik verilere göre yağış beklenmiyor. Günün en yüksek sıcaklık değeri 22, en düşük ise 13 derece olacak. Eskişehir'de bugün alçak bulutlar ve bazı bölgelerde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.


Yurtta hava durumu

Meteoroloji'den Ankara için son dakika uyarı geldi. Yapılan uyarı da "Ankara'da saat 14.00 ile 20.00 arası kuvvetli sağanak, gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı bekleniyor, vatandaşlar tedbirli olmalıdır" denildi. İşte Ankara için hava durumu tahmini...


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Ankara’da saat 14.00 ile 20.00 arası yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı beklendiği duyurularak, vatandaşların tedbirli olması istendi.Açıklamada şöyle denildi:"Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Ankara’da yerel olarak kuvvetli (21-50kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."


7 İLE DAHA UYARI

Meteoroloji'den Çankırı, Kastamonu, Karabük, Tokat, Amasya, Çorum ve Denizli için de uyarı geldi. Yapılan son dakika açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden itibaren Çankırı, Kastamonu, Karabük, Tokat, Amasya, Çorum ve Amasya’da yerel olarak kuvvetli (21-50kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi