Eskişehir hava durumu: 27 Ocak 2021

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir hava durumu: 27 Ocak 2021
A
a

Eskişehir hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı tahminlere göre 27 Ocak 2021 Çarşamba günü (bugün) akşam saatlerinden itibaren Eskişehir'de kar yağışı bekleniyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir hava durumu

Eskişehir'de Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı tahminlere göre bugün (27 Ocak 2021 Çarşamba) hava sıcaklığının en yüksek 7 derece ve en düşük 6 derece olması bekleniyor.
Meteoroloji 3. Bölge Genel Müdürlüğü'nün Eskişehir bölge için günlük hava durumu tahmin raporuna göre, yağışlı sistemin öğle saatlerinden itibaren tüm bölgeye (Eskişehir,Bursa,Kütahya,Bilecik) yayılacağı; yağışların sabah saatlerinde yağmur şeklinde başlayacağı, akşam saatlerinden itibaren atmosferin yüksek seviyelerindeki soğuk havanın çöküşüyle birlikte karla karışık yağmur ve kar şekline dönüşeceği ve aralıklarla etkisini devam ettireceği tahmin edilmektedir. Soğuk ve yağışlı havanın etkisiyle akşam saatlerinden itibaren bölge genelinde hissedilir derecede (5 ila 10 derece) azalması beklenmektedir.  Rüzgârın bölge genelinde (Bursa, Kütahya, Bilecik ve Eskişehir) güney-güneybatı (Kıble ve lodos) yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (50-80 km/sa) şeklinde eseceği, öğle saatlerinden itibaren Bursa ve Bilecik çevrelerinden başlayarak kuzey-kuzeybatı (Yıldız ve karayel) yönlerine döneceği ve yer yer kuvvetli esmeye devam edeceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (Çatı uçması, ulaşımda aksamalar, ağaç veya direklerin devrilmesi, baca gazı zehirlenmesi v.b.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Eskişehir hava durumu bugün 27 Ocak 2021 Çarşamba

Eskişehir hava durumu

  • Odunpazarı: Öğle saatlerinden itibaren yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı, 7 derece.
  • Çifteler: Öğle saatlerinden itibaren yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı, 8 derece.
  • Mahmudiye: Öğle saatlerinden itibaren yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı, 7 derece.
  • Sivrihisar: Öğle saatlerinden itibaren yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı, 9 derece.
  • Alpu: Öğle saatlerinden itibaren yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı, 8 derece.
  • İnönü: Öğle saatlerinden itibaren yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı, 9 derece.
  • Mihalıççık: Öğle saatlerinden itibaren yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı, 3 derece.
  • Sarıcakaya: Öğle saatlerinden itibaren yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı, 13 derece.
  • Seyitgazi: Öğle saatlerinden itibaren yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı, 7 derece.
  • Günyüzü: Öğle saatlerinden itibaren yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı, 12 derece.
  • Beylikova: Öğle saatlerinden itibaren yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı, 7 derece.
  • Han: Öğle saatlerinden itibaren yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı,… derece.
  • Tepebaşı: Öğle saatlerinden itibaren yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı, 6 derece.
  • Mihalgazi: Öğle saatlerinden itibaren yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı, 13 derece.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
NAİL AKBULUT 27 Ocak 2021 13:01

Güzel bir yağmur ve kar yağması dileğiyle.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi