Eskişehir Hava Durumu (25.5.2018)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Hava Durumu (25.5.2018)
A
a

Eskişehir, Kütahya ve Afyonkarahisar'da bugün kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği bildirildi. 

Sütiş Eskişehir

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Eskişehir ve Kütahya'da 13.00-20.00, Afyonkarahisar'da ise 12.00-20.00 saatleri arasında kuvvetli ve gök gürültülü sağanak beklendiği belirtildi.  

Eskişehir Hava Durumu (25.5.2018): Bugün Eskişehir'de beklenen en yüksek sıcaklık değeri 21 derece, en düşük ise 13 derece olacak. Meteoroloji'den alınan son verilere göre gölge genelinin çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmekte.


İşte Eskişehir için 5 günlük hava tahmini;

İşte Eskişehir için 5 günlük hava tahmini;

İşte Eskişehir için 5 günlük hava tahmini;

İşte Eskişehir için 5 günlük hava tahmini;

İşte Eskişehir için 5 günlük hava tahmini;


İşte Eskişehir için 5 günlük hava tahmini;


Meteoroloji'den Eskişehir'e uyarı

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:


Yağışların Eskişehir, Kütahya il geneli ile Bilecik, Bursa illerinin güney kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.


Yurtta hava durumu (25.5.2018)
 
Meteoroloji'den İstanbul için son dakika hava durumu uyarısı geldi. Bugün sabah saatlerinde başlayacak kuvvetli sağanak yağışlar haftasonuna kadar devam edecek. İstanbul'da bugün parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı havanın hakim olması bekleniyor. İşte Meteoroloji'den gelen son dakika uyarılar...

Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu, Zonguldak, Bartın, Artvin, Malatya ve Adıyaman çevreleri ile Bayburt'un doğu kesimlerinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; öğle saatlerinden sonra İç Ege, Bilecik, Eskişehir, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması bekleniyor. İstanbul'da ise hava durumu şu şekilde...

Marmara Bölgesi genelinde aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak görüleceği tahmin ediliyor. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede sıcaklık mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredecek.

Parçalı çok bulutlu havanın hakim olacağı bölge genelinde, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Bölgede rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerinden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (30-50 km/s) eseceği öngörülüyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi