Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir hava durumu: 21 Haziran 2022

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir hava durumu: 21 Haziran 2022
A
a

Eskişehir için Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı tahminlere göre 21 Haziran 2022 Salı (bugün) Eskişehir’de hava sıcaklığının 24 derece olması bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı tahminlere göre bugün (21 Haziran Salı) hava sıcaklığının en yüksek 24 derece ve en düşük 16 derece olması bekleniyor.
Meteoroloji 3. Bölge Genel Müdürlüğü'nün Eskişehir bölge için günlük hava durumu tahmin raporuna göre, bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yağışların Eskişehir, Bursa ve Bilecik çevrelerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyredeceği tahmin edilmektedir. Rüzgarın ise kuzeyli ve batı yönlerden, Bursa ve Bilecik çevrelerinde ara sıra güney yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli esmesi bekleniyor.
Eskişehir, Bursa ve Bilecik çevrelerinde görülecek yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz ediyor.
Gök gürültülü sağanak yağış esnasında yıldırım, kısa süreli kuvvetli yağış, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi riskler bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Eskişehir hava durumu

  • Odunpazarı: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel olarak kuvvetli, 24 derece.
  • Çifteler: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel olarak kuvvetli, 25 derece.
  • Mahmudiye: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel olarak kuvvetli, 24 derece.
  • Sivrihisar: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel olarak kuvvetli, 24 derece.
  • Alpu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel olarak kuvvetli, 26 derece.
  • İnönü: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel olarak kuvvetli, 22 derece.
  • Mihalıççık: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel olarak kuvvetli, 20 derece.
  • Sarıcakaya: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel olarak kuvvetli, 29 derece.
  • Seyitgazi: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel olarak kuvvetli, 23 derece.
  • Günyüzü: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel olarak kuvvetli, 26 derece.
  • Beylikova: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel olarak kuvvetli, 25 derece.
  • Han: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel olarak kuvvetli, 20 derece.
  • Tepebaşı: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel olarak kuvvetli, 22 derece.
  • Mihalgazi: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel olarak kuvvetli, 31 derece.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi