Eskişehir Hava Durumu (2.6.2018)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Hava Durumu (2.6.2018)
A
a

Eskişehir’de bugün hava güneşli-parçalı bulutlu olacak. Yarın (Pazar) Eskişehir’de bol güneşli bir hava hakim olacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bugün Eskişehir Hava Durumu; Beklenen en yüksek sıcaklık değeri 26 derece, en düşük ise 8 derece seviyelerinde olacak. Yarın ( Pazar Günü ) beklenen en yüksek sıcaklık değeri 25, en dfüşük ise 8 derece seviyelerinde olacak. Bugün ve yarın Eskişehir'de yağış etkili bir beklenmiyor.
 
Yurtta hava durumu
Meteoroloji'den milyonları ilgilendiren son dakika hava durumu uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke geneline ilişkin hava durumu raporunu son dakika olarak paylaştı. Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Antalya'nın batı kıyıları, Niğde ve Kayseri çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bir hava durumu tahmin ediliyor. İstanbul'un hava durumu ise ise yer yer parçalı ve az bulutlu olmak üzere 26 derece bir hava durumu gözüküyor.
 
METEOROLOJİ'DEN SON DAKİKA HAVA DURUMU AÇIKLAMASI! HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?
 
Meteoroloji'den milyonları ilgilendiren son dakika hava durumu uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke geneline ilişkin hava durumu raporunu son dakika olarak paylaştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Antalya'nın batı kıyıları, Niğde ve Kayseri çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin iç ve güneybatı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
 
RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
 
UYARILAR
Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi