Eskişehir Hava Durumu (18.5.2018)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Hava Durumu (18.5.2018)
A
a

Eskişehir Hava Durumu (18.5.2018); Meteorolji'den son dakika hava tahminleri geldi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de ve bölgede Hava Durumu, bugün hava çok bulutlu kapalı ve yağışlı olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi ve çevresi için sağanak yağış uyarısında bulundu. Bölgede bu sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli ve Sakarya ile öğleden sonra Kırklareli ile Edirne'nin kuzey,  Sakarya'nın güney ilçeleri, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın hakim olması bekleniyor.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye  göre, sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Parçalı yer yer çok bulutlu havanın hakim olacağı Eskişehir'de bazı kesimlerde kısa süreli yağışlar görülecek.

Bugün beklenen en yüksek sıcaklık değeri 27, en düşük ise 14 derece seviyelerinde olacak.

Eskişehir için yarın uyarılar yapılmakta. Yarın Eskişhir'de gök gürültülü sağanak yağışlar beklenmekte.

Sıcaklıklarda öneml,i bir değişiklik yaşanmayacak.


Yurtta Hava Durumu

Hafta sonu için planlama yapmak isteyen vatandaşlar, şimdiden hava durumu araştırması yapmaya başladı. Planlarının aksamasını istemeyen vatandaşlar merakla hava durumunun nasıl seyredeceğini sorguluyor. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak? İstanbul ve Ankara'da hava durumu nasıl?


HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar hava durumu hakkındaki yaptıkları araştırmaları sıklaştırdı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Marmara Bölgesi'nde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. bölgede hava parçalı ve az bulutlu olacak. Marmara Bölgesi'nde sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli ve Sakarya ile öğleden sonra Kırklareli ile Edirne'nin kuzey, Sakarya'nın güney ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanağın ve gök gürültülü sağanağın hakim olması bekleniyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.  Parçalı yer yer çok bulutlu havanın hakim olacağı bölgede sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli ve Sakarya ile öğleden sonra Kırklareli ile Edirne'nin kuzey, Sakarya'nın güney ilçelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek.  Rüzgarın doğu ve güneydoğu (keşişleme), akşam saatlerinde kuzeydoğu (poyraz) yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı 5 günlük hava tahmin raporuna göre; 18 Mayıs cuma günü Marmara'nın doğusu ve batısında, 19 Mayıs Cumartesi ve 20 Mayıs pazar günü ise bölgenin tamamında yağış bekleniyor. İstanbul'un yanı sıra Ankara'da da yağış bekleniyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi