Eskişehir hava durumu (18.1.2018)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir hava durumu (18.1.2018)
A
a

Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor. Tam 16 il için kara kış uyarısı yapıldı. Bazı illerde yoğun kar yağışı tahmin edilirken bazı illerde de sağanak yağış etkili olacak. Bugün Eskişehir'de sağanak yağmurlar ve ardın kar yağışı bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir’de sabah saatlerinden itibaren etkili olan ve sevinçle karşılanan kar yağışı, kenti beyaza bürürken kartpostallık kareler oluşturdu.

Önceki yıllara oranla bu yıl pek de etkisini gösteremeyen kar yağışı, vatandaşların özlemini arttırdı. Dün gece saatlerinde etkili olan yağmur, sabah saatleri itibari ile yerini kar yağışına bıraktı. Aralıklarla hızlanan kar yağışı, tedbirsiz olarak dışarı çıkan vatandaşlara zor anlar yaşatırken, beyaz örtü Eskişehir’de kartpostallık kareler oluşturdu.

Ayrıca kentin önemli ulaşım araçlarından tramvayların üzeri de karla kaplanırken, bazı vatandaşlar raylı aracın önüne gülücük çizerek kar yağışına adeta 'Merhaba' dedi.

Eskişehir'de bugün beklenen en yüksek sıcaklık değeri 8 , en düşük sıcaklık değeri ise -6 derece şeklinde olacak.

İşte yurtta kara kış uyarısı yapılan iller...

Vatandaşlara kritik uyarısı Meteoroloji'den geldi. Bugünden itibaren çoğu ilde kar yağışı ve sağanak yağışın olacağı tahmin ediliyor. İstanbul'a ne zaman kar yağacak? sorusunu merak eden İstanbullular için de tahmin geldi. Önümüzdeki 5 gün içinde kar yağışı beklenmiyor. İşte kar ve sağanak yağış uyarısı yapılan iller.

Muş Çevrelerindeki Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Cuma günü (19.01.2018) akşam saatlerine kadar yoğun kar yağışı (20-40 cm) olarak devam etmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Erzurum Çevrelerindeki Yoğun Kar Yağışına Dikkat!

Erzurum çevrelerinde aralıklarla görülecek kar yağışının yarın (18.01.2018 Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuvvetlenerek, Cuma akşamına kadar yer yer yoğun kar (20-50 cm) şeklinde etkili olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Bingöl Çevrelerindeki Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Bugün (18.01.2018 Perşembe) Bingöl çevrelerinde beklenen yağışlar, cuma öğle saatlerine kadar kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde yoğun kar (21 cm ve üzeri) olarak tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Erzincan Çevrelerindeki Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Bugün (18.01.2018 Perşembe) Erzincan çevrelerinde beklenen yağışlar, özellikle akşam saatlerinden sonra kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar (15-50 cm) olarak tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Elazığ Çevrelerindeki Kuvvetli Yağmur ve Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Elazığ çevrelerinde beklenen yağışlar, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuvvetli yer yer çok kuvvetli yağmur ve sağanak (21-75 Kg/m2), yükseklerinde ve gece saatlerinden sonra il genelinde tipi şeklinde yoğun kar yağışı (21-50 cm) olarak tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Şanlıurfa Çevrelerindeki Kuvvetli Sağanak ve Yağmur Şeklindeki Yağışlara Dikkat!

Bugün Şanlıurfa çevrelerinde beklenen sağanak yağışların Cuma öğle saatlerine kadar yer yer kuvvetli (21-50 Kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Malatya Çevrelerindeki Şiddetli Sağanak ve Kuzeyinde Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Malatya çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden Cuma öğle saatlerine kadar çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2), kuzey ilçelerinde ve yükseklerinde ise tipi şeklinde yoğun kar yağışı (20-50 cm) olarak tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Gaziantep Çevrelerindeki Çok Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!

Bugün Gaziantep çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Cuma sabah saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (50-80 Kg/m2), olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kilis Çevrelerindeki Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!

Bugün Kilis çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli (30-60 Kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

Adıyaman Çevrelerindeki Kuvvetli Sağanak ve Kuzeyinde Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Bugün Adıyaman çevrelerinde beklenen yağışların çok kuvvetli yer yer şiddetli sağanak yağış (51-100 Kg/m2), kuzey ilçelerinde ise yoğun kar yağışı (20-50 cm) şeklinde olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Osmaniye Çevrelerindeki Çok Kuvvetli ve Şiddetli Yağışlara Dikkat!

Bugün Osmaniye çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Cuma sabah saatlerine kadar çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Adana Çevrelerindeki Çok Kuvvetli ve Şiddetli Sağanak ve Gök Gürültülü Yağışlara Dikkat!

Bugün Adana çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli (21-50 Kg/m2), doğu ilçelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

Kahramanmaraş Çevrelerindeki Kuvvetli Sağanak ve Kar Yağışlarına Dikkat!

Bugün Kahramanmaraş çevrelerinde beklenen yağışların çok kuvvetli yer yer şiddetli sağanak (51-100 Kg/m2), kuzey ilçelerinde ise yoğun kar (20-50 cm) şeklinde olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Antalya'nın Doğu İlçelerindeki Çok Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Bugün Antalya'nın Alanya, Gazipaşa, İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların akşam saatlerine kadar çok kuvvetli (51-75 Kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (Ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Düzce Çevrelerindeki Kuvvetli Kar Yağışına Dikkat!

Bugün Düzce çevrelerinde görülecek yağışların Kaynaşlı, Gölyaka, Yığılca ve Çilimli ilçelerinde kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde kuvvetli kar yağışı (10-20 cm) olarak meydana geleceği tahmin edildiğinden, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Bolu Çevrelerindeki Yoğun Kar Yağışına Dikkat!

Bugün (18.01.2018 Perşembe) Bolu çevrelerinde görülecek yağışların kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde Bolu merkezde kuvvetli kar (10-20 cm), yüksek kesimlerinde ise yoğun kar (20-50 cm) şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi