Eskişehir harekete geçmeli

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir harekete geçmeli
A
a

Eskişehirspor’un eski yöneticisi Mehmet Şimşek, transfer yasağı konusunda geçtiğimiz gün Tweet attı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’un eski yöneticisi Mehmet Şimşek, transfer yasağı konusunda geçtiğimiz gün Tweet attı. Şimşek, “Sanırım siz transfer yasağının kalkmasını çok kolay falan zannediyorsunuz. Bu yüzden tüm şehrin harekete geçmesi yönetim kurulunun arkasında durması ve resmen stratejik bir savaş yapılması gerekiyor. CAS-FIFA’da 2-3 dosyamız var. Bunları çözmeden hiç bir şey yapamazsınız. İlk önce bu dosyalar çözülmelidir. TFF’de dosyalarımız var. 80-85 arası dosya. Hepsinden bir şekilde transfer yasağının kalkması için onay alınması gerekiyor” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 7 Ağustos 2020 07:24

Bu yönetim yönetmeğe gelmedi ki görevi alırlarken bile o koltukta oturacağız boş kalmayacak diye geldiler hatta konuşmasında küme de düşebiliriz hiçbirşey de yapamayabiliriz demediler mi şimdi dediklerini yapıyorlar ilk iş güç bela transfer açılıpta alınmış oyuncuları geri gönderdiler ki onlar gitmese asla düşmezdik ve bu üstün gayretleriyle küme düşürdüler şansla geri çıktık . Yani ne transfer açması bunlar anca üç beş paraya elindekileri satıp verdiklerini geri tahsil ederler o kadar. Ligte de her maç 5-6 yeriz . Çünkü bu yönetmeyenleri o koltukta birileri bilerek ve isteyerek Eskişehirsporu kapatmak için tutuyorlar. Mahsus maçlarda 5-6 yedirecekler borç artık 300- 400 oldu diyecekler artık kapatalım bu kulübü deyip razı edeceklerini hayal ediyorlar ama bu şehir bu taraftar buna izin vermeyecek.

0 0 Cevap Yaz
pompeo 6 Ağustos 2020 14:56

cas mas ... fifa mifa .... bu yönetim daha elindeki cocuklarin parasini veremedi ...

0 2 Cevap Yaz
Nicola 5 Ağustos 2020 08:06

Ne transferi kardeşim? Adamlar göreve gelir gelmez binbir emekle açılan transfer yasağı sonrası oynamaya başlayan kaliteli oyuncuları bir bir gönderdiler.. Ne transferi? Sissoko, Jesse, Milinkoviç, Issah, Berkay .... hepsini gönderdiler, ellerinde tutamadılar.. Siz hala transfer diyorsunuz.. Bırakın bu işleri insanları boş şeylerle meşgul etmeyin.. Transfer yasağını kaldırıp oyuncu alabilecek bir yönetim yok malsesef..

0 6 Cevap Yaz
Nicola

Adam (Mehmet şimşek ) zaten bu yönetimin yapacağını bildiği için tiye almış )) twitırda okuyoruz biz Kan ay ve Mehmet şimşek’i istifa ettiren kongre kararı aldırtıran kişiler şuan ki yönetimdekiler

0 6
Adam 4 Ağustos 2020 23:27

Adam adam şu adamı bile küstürdü bu şehir yazıklar olsun

0 7 Cevap Yaz
eses sevdası 4 Ağustos 2020 18:05

sormazlarmı Mehmet bey, Siz neden yapmadınız?

5 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi