Eskişehir Hamamyolu'nda halk oyunları provası

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Hamamyolu'nda halk oyunları provası
A
a

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi, 6 Mayıs'ta yapacakları gösteri öncesinde Hamamyolu Caddesi’nde prova yaptı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Prova gösterisine Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve çok sayıda Eskişehirli de katıldı. Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Halk Oyunları Ekibi, Oktay Şahin’in eğitmenliğinde çalışmalarına devam ediyor. Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde Halk Dansları Gösterisi yapacak olan ekip, provasını Hamamyolu Caddesi’nde yaptı. 51 kişiden oluşan ekip; Eskişehir, İzmir ve Van yöresinden halk oyunları oynadı. 

Öte yandan provalara Eskişehirliler yoğun ilgi gösterirken, Hamamyolu Caddesi renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Eskişehirlilerin bir kısmı kendini müziğin ritmine kaptırırken, bir kısmı ise cep telefonları ile gösteriyi görüntüledi. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ahmet yüksel 17 Nisan 2018 06:58

iyi ki sokaklarda dolaşan çagdaş ilerici ler gibi hamamyoludur deyip hamam kıyafetiyle çıkmamışlar.Halk oyunları yalnızca bayanlara mı aittir?Ha unuttum -ayrımcılığın her türlüsüne karşı- çağdaş çarşı esnafı pozitif ayrımcılığı icat etmişti....Tamam ondandır.

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi