Eskişehir halkını rahatlatacak müjdeli haber!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir halkını rahatlatacak müjdeli haber!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Beldiyesi tarafından şehir merkezine 6 katlı otopark yapılıyor. Haller Gençlik Merkezi karşısında yapımı devam eden otopark 467 araç kapasiteli

Sütiş Eskişehir

Eskişehir halkını rahatlatacak haber

Eskişehir otopark ihtiyacını karşılamaya yönelik hazırlanan projenin, zemin katında muhtarlık birimi ve belediyeye ait ofisler bulunuyor. Sözleşmeye göre Eskişehir otopark projesi 8 ay içerisinde tamamlanacak.

Modern cephe tasarımı

Eskişehir merkezine yapılacan otoparkla ilgili açıklamalarda bulunan yetkililer, otoparkın modern bir cephe tasarımı ile hazırlandığını belirterek şu bilgileri verdiler:
Projenin, merkezinde tasarlanmış bir galeri boşluğu bulunuyor. Böylece tüm katlara yeterli düzeyde hava alacak ve bodrum katındaki egzoz gazlarının uzaklaştırılmasına da katkı sağlayacak. Modern cephe tasarımı ile otoparkın kimliği açısından şehre yeni bir vizyon getirmesi hedefleniyor

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
memduh 8 Aralık 2018 08:52

Asıl olarak yolları açık garaj olarak kullananların 'işgaliyesi' paralanmalı! yARATTIĞI TOPLUMSZ AML SKTRES VE İŞGALCİLİĞİN H0AVA KİRLİLİĞİ İLE YARIŞTIĞI BU Lüzumsuz aracın yaşamın belası olyma durumu kavranılyarak, ulaşımın peşkeşindenm kurtarılmlasıdırk ins analığın!

0 0 Cevap Yaz
Zafer26 6 Aralık 2018 16:16

Saat ücreti 6 lira belki daha fazla ilk önce ücrette indirim yapılması gerekiyor

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi