Eskişehir halkından çağrı: Şehrimize...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir halkından çağrı: Şehrimize...
A
a

Öğrenci şehri olarak bilinen Eskişehir’de yaşayan vatandaşlar, öğrenciler için şehrin çok uygun olduğunu belirterek üniversite adaylarını Eskişehir’e davet etti. Gençler ve öğrenciler ise tercih yapacak yaşıtlarına, gönül rahatlığıyla Eskişehir’i seçebileceklerini söyledi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’in üç üniversitesinin rektörleri geçtiğimiz günlerde Tercihim Eskişehir platformunu tanıtmış, üniversite tercih dönemindeki öğrencilere ‘Eskişehir’e gelin’ çağrısında bulunmuştu. Eskişehir’de yaşayan vatandaşlar da şehrin öğrenciler için çok uygun olduğunu, halkın öğrencileri kucakladığını söylerken, özellikle öğrenci ve gençler ise yaşıtlarına mutlaka Eskişehir’i tercih etmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

TEREDDÜT ETMESİNLER
BEKİR SAYIN: Şehrimiz güzel bir şehir. Öğrenciler de bence Eskişehir’e uyum sağlıyorlar. Öğrenciler şehrimize gelsinler. Güzel, güvenli bir şehir. Hiçbir problem yaşamazlar. Tereddütleri olmadan gelsinler. Halk da öğrencileri seviyor.

FİYATLAR ÇOK UYGUN
EBRU BAŞAR: Şehrimiz öğrenciler için çok uygun. Fiyatlar da uygun. Her yere ulaşım da sağlanıyor. Halk burada anlayışlı. Öğrenciler burada rahat ederler. Başka şehirde de olsaydım kesinlikle Eskişehir’i yazardım. Kesinlikle gelsinler.

HALK İYİ DAVRANIYOR
FIRAT ARSLAN: Şehrimiz öğrenciler için çok uygun ve iyi. Buranın halkı öğrencilere çok iyi davranıyor. Ben hep görüyorum. Öğrenciler buraya gelsinler burası çok iyi.

BURADA MUTLU OLURLAR
MUSTAFA ÖZÇİMEN: Öğrenciler için burası çok uygun. Özellikle Bağlar, Osmangazi gibi üniversitelere yakın olan her yerde yaşayabilirler. Halk öğrencilere iyi davranıyor. Bizim de vatandaş olarak yaptığımız bir şey yok. Gelsinler, burada mutlu olurlar.

ÖĞRENCİLER GELİR KAPISI
RECAİ KAKUM: Eskişehir öğrenci şehri. Kendim de öğrenci olduğum için öğrenci şehri. Esnaf burada öğrencinin onların bir gelir kapısı olduğunun farkında. O yüzden öğrencilere yaklaşımları iyi. Kesinlikle gönül rahatlığıyla Eskişehir’i tercih edebilirler.

 
Kaynak : Hilal Köver - Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tranvay 5 aydır deneme sürüşü yapıyor.Sanırsın ki tranvay yeniden keşfediliyor. 14 Ağustos 2020 12:55

Tranvay 5 aydır deneme sürüşü yapıyor.Sanırsın ki tranvay yeniden keşfediliyor.Tranvay 5 aydır deneme sürüşü yapıyor.Sanırsın ki tranvay yeniden keşfediliyor.Tranvay 5 aydır deneme sürüşü yapıyor.Sanırsın ki tranvay yeniden keşfediliyor.Tranvay 5 aydır deneme sürüşü yapıyor.Sanırsın ki tranvay yeniden keşfediliyor.Tranvay 5 aydır deneme sürüşü yapıyor.Sanırsın ki tranvay yeniden keşfediliyor.

0 2 Cevap Yaz
Çok güzel 14 Ağustos 2020 12:53

Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..Ulaşım çok güzel..

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi