Eskişehir halkına önemli uyarı geldi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir halkına önemli uyarı geldi!
A
a

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından son günlerde gerçekleşen dolandırıcılık girişimleri dolayısıyla bir uyarı yapıldı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Konuyla ilgili belediyeden yapılan açıklamada, son günlerde Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve yöneticilerin adı kullanarak para toplandığına yönelik ihbarlar alındığı belirtilerek, hiçbir bürokratın ya da personelin para veya bağış toplamasının söz konusu olmadığına dikkat çekildi.
Vatandaşların bu tür olası dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları istenilen açıklamada, “Son günlerde aldığımız ihbarlar sonucu bir takım kişilerin, Başkanımız Ahmet Ataç ve yöneticilerimizin adını kullanarak dolandırıcılık yaptıkları tespit edilmiştir. Belediyemizdeki hiçbir bürokratın ya da personelin para veya bağış toplaması söz konusu değildir. Bu dolandırıcılık olaylarına karşı yurttaşlarımızı uyarmayı bir borç biliyor, benzer olaylarla karşılaşan yurttaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstererek konuyu emniyet güçlerine bildirmesini rica ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi