Eskişehir halkına kötü haber! Zam geliyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir halkına kötü haber! Zam geliyor!
A
a

Eskişehir halkını üzecek haber... Eskişehir Minibüsçüler Odası Başkanı İlhan Ay, minibüs fiyatlarına zam yapma taleplerinin olduğunu belirterek zam geleceğinin bilgisini verdi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eskişehir halkını üzecek zam haberi... Minibüsçüler Odası Başkanı İlhan Ay, giderlerinin artması nedeniyle zam taleplerinin olduğunu belirtti. Ay, zam taleplerini belirten dilekçeyi henüz belediyeye vermediklerini söyleyerek “Giderlerimiz çok arttı. Mazot giderleri, lastik, şoför sigortası ve araç giderleri çok arttı. Biz zammı belediye ile birlikte yapmak istiyoruz. Görüşmeyi yaptım. Şuan bekliyoruz. Kısa zamanda zam istiyoruz. Şu an 2 lira 75 kuruş. Yani 3,25, 3,50 arası düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.


 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vatandaş 18 Eylül 2019 03:06

Dolmuş ücreti mesafeye göre olmalı.Kalkış yeri ile ara duraklar,son durak fiyatı farklı olmalı.

0 5 Cevap Yaz
ercan 17 Eylül 2019 20:57

aslında fiyat yüksek düşürülmeli çünkü tıka basa dolduruyorlar her gidişte iki misli kazanıyorlar muavin yok parayı en önde oturan veriyo şöförlerde yedi köyün ağası gibi burunlarından kıl aldırmıyo görende uçak kullanıyor zanneder

1 8 Cevap Yaz
Hani 17 Eylül 2019 19:37

Bazı sivri zekalara göre zam değildir o güncellemedir.Aksini düşünen fedöncüdür,ekonomimis çoh eyi bi kerem.Bis şahlandıkça almanya bilem bisi gısganiyii.Daha neyi eleştiriyonuz,biz anlattık anlamıyorlar ki!!

0 3 Cevap Yaz
Adnan 17 Eylül 2019 15:50

TRAMVAYLARA NE VAKİT ZAM GELECEK ? MALÜM YENİ HATLARA PARA GEREKLİ

9 1 Cevap Yaz
DKC

chp'li belediyeyi çalıştırmayan sizin zihniyet.İller bankası belediyeye,chp'li diye para vermiyor.Belediye akp'li olsaydı,iller bankası para bile basardı.Sizin fesatlığınızın bedelini,nedense halk ödüyor nasılsa değil mi?

0 7
hoca selim 17 Eylül 2019 15:15

geç kaldınız...tıka basa dolduruyorsunuz araçı...yetmiyormu kazandığınız....

0 12 Cevap Yaz
Hasan 17 Eylül 2019 14:50

CHP oy verenler düşünsün hayırlı olsun iyi olacaktı maşallah daha iyi olsun

19 5 Cevap Yaz
akp

ülkeyi batıran akpye oy verenler düşünmesin. zaten düşünseler akpye oy vermezler

4 23
DKC

Verin yetkiyi bu kardeşinize,hem faizle,hem enflasyonla,hemde pahalılıkla nasıl mücadele ediliyormuş görün.Diyen kişinin suçu yok diyorsun yani öyle mi hasan?

1 4
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi