Eskişehir halkına güzel haber: Ona zam yok!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir halkına güzel haber: Ona zam yok!
A
a

Artan maliyetler nedeniyle yaşanan ekmek fiyatındaki artış sonrası gözler Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek fiyatlarına çevrildi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Artan maliyetler nedeniyle yaşanan ekmek fiyatındaki artış sonrası gözler Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek fiyatlarına çevrildi. Vatandaşlara temel gıdaları hem uygun fiyata hem de kaliteli olarak sunan Halk Ekmek Sanayi ve Ticaret A. Ş., yaptığı açıklamayla Halk Ekmeği  1 lira 75 kuruştan satmaya devam edeceklerinin müjdesini verdi.
Ülkenin ekonomik durumunu ve piyasaları yakından takip ettiklerini belirten Halk Ekmek Sanayi ve Ticaret A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Kaplan, “Dar gelirli vatandaşlarımız artan fiyatlar sebebiyle ekmek alırken bile zorlanıyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile yıllardır Eskişehirlilerimize temel tüketim maddelerini imkanlarımız dahilinde uygun fiyatıyla sunuyoruz. Girdi maliyetlerimizi sürekli denetim altında tutuyoruz. Zaruri olmadıkça da fiyat artışına gitmiyoruz. Bu bağlamda bir süre önce 15 kuruşluk bir artış yapmak zorunda kalmıştık. Şu anda fiyat güncellemesi yapmadan tam kapasite üretime devam ediyoruz. Bir taraftan da Sayın Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in talimatıyla yeni Halk Ekmek tesislerinin inşaatına da başladık. Yaşamakta olduğumuz ekonomik krizde Eskişehir halkına kaliteli, uygun fiyatlı ve güvenilir ürünler sunarak, dayanışma ruhu ile hizmet vermeyi sürdüreceğiz” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nadir kırcı 29 Nisan 2022 03:43

Allah Eskişehir.liyi aç gözlü fırınculardan korusun ve kurtarsın...

1 3 Cevap Yaz
es esli 28 Nisan 2022 20:13

Belediye halk ekmek olmasa Eskişehir halkı 4liraya ekmek yerdi

1 5 Cevap Yaz
Wsk26 28 Nisan 2022 16:51

Belediye zammı çaktırmadan yapıyor zaten kısa bir süre önce 1.75tl oldu ekmek, ondan bir yada iki ay evvel 1.60tl idi

9 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi