Eskişehir halkına büyük haksızlık!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir halkına büyük haksızlık!
A
a

Eskişehir’de oynanması haftalar önce planlanan ve TFF’nin resmi internet sitesinden duyurulan Türkiye - İsveç maçı sessiz sedasız Konya’ya alındı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir bir kez daha Milli takım maçına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyordu. Şu ana kadar 3 kez A Milli Futbol Takımı’na başarıyla ev sahipliği yapan Eskişehir, 17 Kasım’da oynanacak olan UEFA Uluslar B Ligi maçında bir kez daha ev sahipliği yapacaktı. TFF’nin resmi internet sitesindeki Milli maç takviminde 17 Kasım’daki Türkiye-İsveç maçı Eskişehir’de oynanacak olarak görülmekteydi. Dün ise bu karar sessiz sedasız değişti ve Türkiye-İsveç maçının Konya’da oynamasına karar verildi. Öte yandan bu değişiklik sosyal medyada büyük tepki topladı.

CHP milletvekili Çakırözer çok uğraştı ama...

Eskişehir'de oynanacağı açıklanan Türkiye-İsveç Milli maçının Konya’ya alınacağı iddialarını daha önce Meclis gündemine taşıyan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, dün de Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile telefonda görüşerek, iddiaları bizzat kendisine sordu. 

Eskişehir’e üvey evlat muamelesi yapmayın Meselenin siyaset meselesi olmadığını Bakan Kasapoğlu’na da söylediğini dile getiren Çakırözer, “Bu maçın Eskişehir’de oynanmasını istediğimizi Bakan Kasapoğlu’na da ilettim. Umuyorum dönüşü olumlu olur. Eskişehirliler bunlardan kırılıyor, rencide oluyor.Eskişehir’e üvey evlat muamelesi yapılmamalı. Daha önce şehrimizde oynanan maçlarda Eskişehir taraftarının nasıl kenetlendiğini görmüştük. Tüm Türkiye’ye örnek bir maçı hep birlikte izledik. Bu karar bir kez daha gözden geçirilmeli. Konya’da başka bir maç yapılabilir ama bu maç Eskişehir’de yapılmalı” dedi. Çakırözer iktidar milletvekillerine de çağrıda bulunarak, maçın Eskişehir’den alınmamasına ilişkin destek istedi. Çakırözer, “Maçın Eskişehir’de oynatılmasına ilişkin iktidar milletvekilleri de aynı şekilde hükümet nezdinde girişimde bulunmalılar. Taraftarın ve Eskişehir halkının çağrısına sessiz kalmamalılar” dedi.

10 Eylül'de Eskişehir'e verilmişti!

2 hafta önce uyarmıştık
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi