Eskişehir halkı burayı çok sevdi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir halkı burayı çok sevdi!
A
a

Eskişehir 75. Yıl Mahallesi’ndeki Açık Oto Pazarı, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi ve Odunpazarı İnşaat Sağlık Turizm Tanıtım Hizmetleri San. ve Tic. AŞ tarafından yenilenen yüzüyle yeniden hizmete başladı. Modern pazarda ekspertiz hizmetleri, noter ve bankacılık hizmetleri veriliyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Bir süredir çeşitli nedenlerden dolayı kapalı olan 75. Yıl Mahallesi’ndeki Açık Oto Pazarı dün yeniden hizmete açıldı. Vatandaşlar oto pazarına yoğun ilgi gösterdi. Konuyla ilgili bilgi veren Odunpazarı A.Ş Genel Müdürü Semih Bayraktar, “Mart ayında zannedersem burası faaliyeti sonlandırmış. Daha sonra Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı A.Ş bünyesinde faaliyete geçirdik. 8 bin 421 metrekarelik alanda, yaklaşık 500 araç kapasiteyle gerek büfe gerek tuvalet hizmetleriyle işletmeye bugün itibariyle açmış bulunuyoruz” dedi. İlerleyen süreçte yoğunluğun artmasını beklediklerini söyleyen Bayraktar, “Burada galericilerin olması, gerekse ekspertiz hizmetleri, noter ve bankacılık hizmetlerinin olması buradaki avantajlar önemli. O yüzden burasının rağbet göreceğini düşünüyoruz. Halkımızın bildiği bir yer. Daha da yoğunluk bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Bayraktar, giriş ücretlerinin 15 TL olarak belirlendiğini kaydederek koronavirüse karşı tüm tedbirlerin alındığını da ekledi.

HEM MİLLETE HEM GALERİCİLERE FAYDALI
Oto pazarında aracını satılığa çıkaran Bekir Ünlü, “Pazara ilgi büyük. Bu zamana kadar niye kapattılar ona kızıyoruz. Galericiler yakında. Hem millete hem galericilere faydalı. Her şey var. Yenilendi. Şu temizliğe bakın, öbür tarafta bu temizlik yok. Ama fiyatlar biraz daha makul olmalı, 10 TL olabilir. Piyasa yüksek ama arabanın değeri de var” dedi.

YERİ GÜZEL FİYATI UYGUN
Arabasını görücüye çıkaran vatandaşlardan Aziz Özyurt, “Arabam 93 model. 23 bin 500 lira yazdım, nasip. Pazar güzel. Yeri de güzel, uygun da. Öbür tarafta 25 liraydı burada 15 lira. Piyasa aşırı yüksek, dengesizlik var. Bilmiyorum sonu ne olur. Talep yok. Millet soruyor da alım satım yok. Bu arabalar 3-4 yıl önce 15 bin liraydı, alan yoktu” diye konuştu.

BURAYA GELMESİ ÇOK İYİ OLDU
Açık Oto Pazarında yerini alan bir diğer vatandaş Ali Çaygeçen, Buraya gelmesi çok iyi oldu diğer pazara göre. Öbür taraf uzaktı. Buraya gelmesine vesile olanlara çok teşekkür ederiz. Araç piyasası değerinin üstü. Böyle ne kadar gidecek biz de bilmiyoruz. Düşüş istemiyoruz ama yükselmesin de. Böyle kalsın. Talep çok, bakan oldu ama ciddi bir pazarlık yok” ifadelerini kullandı.
Kaynak : Hilal Köver / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nokta 29 Eylül 2020 15:02

Yer galericiler için iyi. Fiyatlar galeric fiyatları halk pazarı olarak mutalıp açık oto Pazarı daha ucuz

0 2 Cevap Yaz
Nokta 29 Eylül 2020 12:22

Burada açılan oto Pazarı hayırlı olsun muttalıptaki oto pazarını kötülemek ancak galeric ilerin işine gelir çünkü galerileri çalışmıyor bırakın halk karar versin

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi