Eskişehir hafta sonu akına uğradı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir hafta sonu akına uğradı
A
a

Eskişehir, hafta sonları yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrarken, esnafların masa ve sandalyelerini kaldırımlara taşımaları nedeniyle vatandaşlara adım atacak yer kalmıyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir, hafta sonları yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrarken, esnafların masa ve sandalyelerini kaldırımlara taşımaları nedeniyle vatandaşlara adım atacak yer kalmıyor.
Hafta sonu güzel havanın keyfini çıkarmak isteyen vatandaşlar başta olmak üzere yurtiçi ve yurt dışından gelen turistlerle Eskişehir caddeleri, öğle saatlerinden itibaren kalabalıklaşıyor. Genellikle Eskişehir’in işlek bölgelerinden olan Hamamyolu ve Doktorlar Caddesi üzerinde vakit geçirmek isteyenler, alışverişlerini yaparak kentin gözde mekanlarına akın ediyor. Durumdan faydalanan esnaf ise masa ve sandalyelerini kaldırımlara taşıyarak, Eskişehirlilere adım atacak yer bırakmıyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Salih 22 Ağustos 2022 09:07

Kaldırımlar her tarafta işgal edilmiş. Olsun belediyeler işgaliye parasını alıp geçiyor, siz düşünün

0 2 Cevap Yaz
Baki 21 Ağustos 2022 22:22

Belediye uyuma topluma sahip çık. Kaldırım işgali yapan esnaf terörü yayaların geçişi ni engellemektedir vatandaş şehrin hemen heryetinde kaldırım yerine araç yolunda yürümek zorunda bırakılmaktadır.

0 10 Cevap Yaz
Naci 21 Ağustos 2022 19:25

İşinde gücünde olan esnafları tenzih ederim. Fakat, çarşıda esnafların çoğu derebeylik yapıyor. Geçen asarcıklı caddesinde yürürken, bir esnafın dükkanını alakâdar etmeyen yan sokaktaki aydınlatma direğine bisiklet bağlanmış. Kimseye engelde değil hani bu bisiklet ama esnaf hunharca bisikleti tekmeliyor. Elinden gelse oracıkta bisikleti parçalara ayıracak. Neymiş derdi, oradan insan geçemiyormuş. Külliyen yalan.. Yani o bisikletin sahibi ben olsam, o esnafın ayaklarını orada kırardım. Ayakta durduğu son anları olurdu. İyice azmışlar bunlar, yok mu bunlara cüşşş diyecek bir yetkili ???

0 16 Cevap Yaz
Savaş 21 Ağustos 2022 19:00

Bıktık bu esnafların masa, stand ve sandalyeler ile yolları işgal etmelerinden. Ayrıca kilitli ve kumandalı dubaların, anahtar ve kumandalarının esnaflarda ne işi var ? Bizim özel araçlarımızın çarşıya girişleri saat 10.00 dan itibaren yasak. Ama esnafın ahbabı gelirse şak, hemen bi anahtarla veyahut kumanda ile gelip dubaları aç kapa yapabiliyor. Belediye dubaların anahtarları bir yerde dağıtılıyorda bizim haberimiz mi yok ? Ne bu çifte standart kardeşim....!

0 20 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi