Eskişehir Essolist'ini arıyor! Şarkı söyle arabayı al

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Essolist'ini arıyor! Şarkı söyle arabayı al
A
a

Eskişehir'in zengin , renkli ve çok çeşitli sosyal hayatı ve o hayatın ana damarı olan birbirinden özel müzisyen, sanatçı, model ve mankenleri bünyesinde bulunduran ve aynı zamanda Eskişehir’in ilk ve tek Yapım Şirketi olan Midas Yapım her geçen gün yeni projelerle gündeme geliyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Midas Yapım ilk projesi olan YÜZ GÜZELİ 2017 ile gündeme bomba gibi oturup Türkiye’nin Kültür Başkenti olan Eskişehir’e büyük ses getirmişti.Devamında ikinci projesi olan YÜZ GÜZELİ 2018 projesi ile  İstanbul’da da sesini duyuran MİDAS YAPIM , YÜZ GÜZELİ 2018 BÜYÜK FİNAL’ini ünlülerin akın ettiği görkemli bir gece düzenleyerek, heyecanla beklenen büyük ödül sıfır kilometre arabayı sahibiyle buluşturdu.Şimdi ise  ESSOLİST projesiyle karşınızda olan MİDAS YAPIM sizleri Eskişehir ve tüm Türkiye’den gelen sanatçı adaylar ile buluşturuyor.

ESSOLİST Eskişehir’in Sesi Olmaya Hazır mısın?

4 ayrı etaptan oluşan(ön eleme,çeyrek final,yarı final,final) Essolist projesi, Eskişehir ve tüm Türkiye’den katılımcının olduğu kıyasıya rekabetin müzik ve sanatla buluştuğu muhteşem bir yarışma ile sizleri buluşturarak sahnelere birbirinden yetenekli sanatçılar kazandırmayı hedefliyor.Bu kıyasıya mücadelenin ardından yarışmayı kazanan talihli aday  yine yeni yeniden SIFIR KM ARABA (FIAT EGEA) ‘yı almaya hak kazanıyor 

ETAP 1: ÖN BAŞVURU(03-24 KASIM)

Sosyal Medya ve Web sayfamızdan Başvuru yapan kişilerin ön başvuru elemesine katılıp yapımcımız ve jüri onur konuklarından onay alması durumunda sözleşmesine istinaden Essolist adayı olur ve Audetion  çekimleri alınır.

BASIN LANSMANI:(02.12.2018)

Ön elemeyi geçen tüm adaylar lansman tarihi gün - saat programında aday görevlerine uymak koşuluyla katılımları zorunlu dur. Lansman günü Midas Yapım’ın bildirdiği Sosyal Medya sayfalarından halk oylaması başlar.

ÇEYREK FİNAL:(31.12.2018)

Halk Oylamasında oylanan adayların oy sayımı yapılır. İlk 20 ye kalan adaylar 31.12.2018 günü Midas Yapım’ın belirleyeceği saatte ve şekilde açıklanır.

YARI FİNAL: (2-3 ŞUBAT 2019)

Çeyrek Finali geçen 20 aday Yarı Final tarihine kadar Midas Yapım müzik ekibinden eğitimler alır.20 aday yapım ekibinin belirlediği jüri karşısında performanslarını gösterir. Jüri 10 adayı eler. Kalan 10 aday ise  kendisine koçluk yapacak jüri üyesini seçmeye hak kazanıp yoluna koçuyla devam eder.

FİNAL: (2-3 Mart 2019)

Sanatçı koçları ile finale hazırlanan finalistler Midas Yapım’ın belirlediği jüri üyeleri karşısında performans sergiler. Yarı Final ile Final tarihi arasında halk Midas Yapım’ın belirlediği Sms numarasına Sms atarak %50 lik dilimindeki oyunu kullanır. Jüri ise performanslarına göre %50 lik diliminde oy verir.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
gürcan 4 Kasım 2018 10:55

bulunan astsolis sonu hüsran olmasın

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi