Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir en büyük pay alanlardan olacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir en büyük pay alanlardan olacak!
A
a

Eskişehir 2020 yılında Acil Sağlık Hizmetleri yatırımlarından en büyük payı alan illerden biri olacak

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Semih Korkut, Eskişehir 112’yi ziyaret etti. Korkut, “2020 yılı için Acil Sağlık Hizmetleri yatırımlardan, Eskişehir en büyük payı alan iller arasında olacak” dedi.
Geçtiğimiz gün, Anadolu Üniversitesi işbirliği ile tüm Türkiye’deki 112 personeline uzaktan eğitim ve çeşitli eğitim projeleri konusunda işbirliği için kente gelen Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Semih Korkut ve Sağlık Bakanlığı İzleme Değerlendirme Daire Başkanı Şamil Kurgun İl Ambulans Servisi Başhekimliğini ziyaret etti. Ziyarette, Genel Müdür Korkut ve Daire Başkanına Kurgun’a Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala tarafından yaklaşık 400 sayfalık 2019 Faaliyet Raporu ve 2020 Planlaması sunumu yapıldı.
Gerçekleşen ziyaret sonunda konuşan Dr. Semih Korkut, imzalanan projenin başarı ile neticelenmesiyle Eskişehir’in adeta Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim merkezi haline geleceğini belirtti. Ayrıca Korkut, 2020 yılı için Acil Sağlık Hizmetleri yatırımlarından Eskişehir’in en büyük payı alan iller arasında olacağını da kaydederek, “Eskişehir 112 ehil ellere emanet” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi