Eskişehir'e YHT'yi mecburen getirdiler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e YHT'yi mecburen getirdiler!
A
a

Eskişehir Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan, ülkenin yaşadığı ekonomik krizle ilgili kimsenin bir söz söylemediğini ifade ederek, hükümeti sert sözlerle eleştirdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberleri

Söz söyleyenlerin ve konuşanların hepsinin taraf olduğunu vurgulayan İl Başkanı Hüseyin Özcan,“Türkiye 17 yıldır bir karanlığın, bir mahzenin içerisinde bilgisiz, vizyonsuz eller tarafından yönetilmeye devam etmektedir. Hangi konuda bu 17 yıl da başarılı olduk? Birilerine köprü yaptırarak, geçmediğimiz köprülerin paralarını ödemede başarılı olduk? Hangi oto yolunu yapamadı da devlet bütün oto yollarını şahıslara, şirketlere devrettiniz? Sorma ver parası, Deli Dumrul parası gibi köprüden geçmeyenden bile para tahsil ediyorsunuz? Eskişehir’e hızlı tren getirdik diye övünenler aslında Eskişehir’e hızlı trenin mecburen gelmiş olduğunu görmezden geliyorlar. İyi bir şeydir ama 21. yüzyıl da bir takım teknolojik imkânları kullanmak da hükümetin değil aslında çağın gereğini yerine getirmektir” dedi. 

Birkaç gündür doğal gazların da yanmaya başladığını kaydeden Özcan, “Siz acı çığlıkları bir ay sonra faturalar gelmeye başladığında göreceksiniz. 1 Aralık da doğalgaza tekrar yüzde 20- 30, Ankara’da oturanların keyfi pozisyonlarında doğalgaza zam geldiğinde hepimiz bu acı çığlıkları çok daha net duyacağız” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sebo 7 Kasım 2019 13:43

Bu bilgisizlerin ellerine bizleri bırakma yarab (AMİN)

1 11 Cevap Yaz
ismail 4 Kasım 2019 11:44

ne içtiysen bizese söyle kardeş

1 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi